Economie

De teama cortului, CEC şi-a închis unitatea din centru

Centrul Cultural Muncipal se mută la cort. Frumos! Vestea s-a răspândit ca fulgerul, iar viitorii vecini ai cortului şi-au cam luat tălpăşiţa din centru. E şi cazul unităţii CEC din Piaţa Centrală.

Pe unde să mai intri într-un sediu de bancă, prin cort? E întrebarea pe care, probabil, şi-au pus-o cei care au decis că nu dă foarte bine să faci asta. Drept urmare, CEC-ul a pus lacătul pe unitatea sa din Piaţa Centrală. Clienţii CEC sunt îndrumaţi să se adreseze altor unităţi, iar companiile interesate să închirieze sediul să acceseze pagina de internet a companiei pentru detalii.

Reamintim că Primăria Bistriţa a anunţat că toate acţiunile Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc” vor avea loc într-un cort care va fi montat pe strada care leagă  Dornei de pietonal, exact în faţa sediului pe care l-a părăsit CEC Bank.

  

Etichete

1 comentariu

  • Doamna Cristiana Sabau cum puteti scrie o asemenea aberatie? sau stirea dvs. este un pamflet si trebuie tratat ca atare? Va spun din surse sigure ca acea unitate nu a fost inchisa „de teama cortului” ci era programata la inchidere de aproximativ 1 an de zile cand nici nu se stia ca aceasta Casa de Cultura va intra in reabilitare si acel cort va fi montat acolo. Deci imi pare rau ca scrieti anumite articole fara sa va documentati sa sa denaturati intr-un astfel de mod realitatea efectiva. Daca nu credeti ce v-am spus va puteti documenta la sediul CEC-ului de la persoanele abilitate cu administrarea retelei.
    Sper ca nu si alte articole scrise de dvs. au aceeasi gram de adevar ca si acest articol prezentat mai sus???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS