Actualitate

Decathlon despre deschiderea magazinului din Bistriţa. De ce s-a întârziat atât

Compania Decathlon care şi-a rezervat un spaţiu în Bistriţa Retail Park de lângă Selgros a transmis un mesaj amatorilor de sport din Bistriţa care aşteaptă cu nerăbdare deschiderea magazinului cu articole sportive, aparate şi îmbrăcăminte din Franţa.

„Ne dorim ca și viitorul magazin Decathlon din Bistrița să fie la cele mai înalte standarde, obiectiv pentru care echipele noastre lucrează încă de la începutul anului.

În acest moment, neîndeplinirea obligațiilor contractuale este principalul factor care ne împiedică să ne ținem promisiunea de a deschide anul acesta un magazin Decathlon în orașul dumneavoastră.

Suntem nerăbdători să ne cunoaștem și să împărtășim pasiunea noastră comună, sportul, și vă mulțumim pentru entuziasm și pentru răbdare. Toată implicarea comunității locale ne demonstrează, o dată în plus, că misiunea noastră, de a facea sportul accesibil cât mai multor români este împărtășită”, au scris reprezentanţii Decathlon pe Facebook.

Decathlon este o companie de producere și desfacere de articole sportive, aparate sportive și îmbrăcăminte din Franța. Compania a fost înființată în anul 1976 și este prezentă în 18 țări cu peste 400 de magazine.

Brandul Decathlon este deținut de familia miliardarilor francezi Mulliez, care mai deține hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi și retailerul de bricolaj Leroy Merlin.

5 comentarii

 • politicienii
  „neindeplinirea obligatiilor contractuale”
  un fel de …”nedaptarea vitezei la condiitiile din trafic”!
  adica praf in ochi!
  oricum nu astept sa se deschida…in mod deosebit!

  • dupa ce deschid toti…pentru ca ei sa fie singuri!
   (mai stiam pe unul care avea un spatiu nou si inchiria pe un an dupa care el deschidea la fel pe reclama si cleinetela facuta)
   ei nu au vrut sa deschida intr-o zona in care nu este atins un flux minim!
   ei vin si intra pe profit din prima luna
   nu astepata ca vecini lor care nu vand nici sa platesca chiria!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.