Actualitate

Delegație a Provinciei Hunan din China, înfrățită cu BN, în vizită oficială la Bistrița

O delegație a Provinciei Hunan (Republica Populară Chineză), înfrățită cu județul Bistrița-Năsăud din martie 2016, se află în vizită oficială la Bistrița.

”Mă bucur că Provincia Hunan se dovedește a fi un adevărat partener, iar astăzi am avut ocazia să stabilim împreună cu reprezentanții provinciei, domnul Zhou Yonggiang, consultant la divizia de protocol a Biroului de Afaceri Externe al Guvernului Provinciei Hunan, și domnul Zhou Fangyou, șeful diviziei de Schimburi Internaționale a Ministerului Educației, acțiuni și proiecte concrete în dezvoltarea economică și socială. Vreau să le mulțumesc pentru vizita lor în județul Bistrița-Năsăud și pentru deschiderea de care au dat dovadă în colaborarea pe diverse domenii de activitate. Încă o dată se dovedește că distanța nu poate să separe două locuri care doresc să fie prietene. Bun venit și ședere plăcută în județul Bistrița-Năsăud!”, a postat pe Facebook președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

 

Provincia Hunan este situată în sudul Chinei, având o suprafață de 211.800 km pătrați și circa 73 de milioane de locuitori. Provincia Hunan, una dintre cele mai dezvoltate regiuni ale Chinei, este lider în ceea ce privește inovația tehnologică, cu peste 100 de universități.

  

Foto: Facebook Emil Radu Moldovan

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS