Actualitate

Demersuri pentru construirea unui nou pavilion la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

A fost depusă, la Ministerul Fondurilor Europene, completarea documentației pentru construirea unui nou pavilion la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, de către administratorul public al județului, Florin Moldovan.

Acolo vor fi relocate secțiile: Cardiologie, Neurologie, Neurochirurgie, Gastroenterologie, Oftalmologie, Chirurgie plastică și reparatorie, ORL. De asemenea, se va înființa o nouă secție de Cardiologie intervențională și se va extinde blocul operator cu încă patru noi săli de operație.

”Scopul este ca oamenii să beneficieze de servicii medicale de cea mai bună calitate, aici, la noi acasă, în Bistrița-Năsăud”, spune președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/3014625018591025

1 comentariu

  • Radu Moldovan in ciuda unor reactii necontrolate, chiar bădărănesti la adresa guvernului liberal, este nevoit să recunoască uneori că unii ministri sunt mai performanti si mai impartiali decât cei din guvernarea PSD. Astfel, cu ocazia depunerii proiectului pentru un nou pavilion la Spitalul Judeţean la Ministerul Fondurilor Europene, Raducu a recunoscut acest lucru si a declarat: „mulțumesc celui mai performant ministru din actualul Guvern al României, dl. Ioan Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, pentru sprijin și îl felicit pentru că a înțeles că proiectele pentru dezvoltarea României sunt prioritare”.
    Si nu-i prima dată. Prin anul 2016 cu ocazia finalizării lucrărilor la Blocul operator de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, acelasi Radu Moldovan i-a multumit lui Patriciu Achimaș-Cadariu- fost ministru al sănătății în guvernul Dacian Ciolos:”Ministrul Patriciu Achimaș Cadariu a avut un rol important în finalizarea acestei investiții, lucru pentru care îi mulțumesc”.
    Vezi si: https://timponline.ro/blocul-operator-de-65-milioane-euro-un-model-pentru-romania-inaugurat/

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS