Actualitate

Deneș îl face praf pe ”filozoful” Dobra: Nu l-am crezut niciodată!

Senatorul PSD Ioan Deneș a declarat, referindu-se la senatorul PNL Dorin Dobra, că ”filozofii în general sunt visători, iar unii dintre ei chiar au vise utopice, încercând să ne spună nouă, celorlalți, că merele sunt pere și perele sunt mere”.

”Avem și noi, din păcate e și persoană publică, și n-a înțeles că a fi senator nu înseamnă să rămâi îmbrăcat numai în haina de filozof. A venit acum câțiva ani să ne spună despre un mall al tineretului, probabil unii l-au crezut dar eu nu l-am crezut niciodată pentru că nu avea pârghiile necesare. Apoi a venit să ne spună nouă, cetățenilor din Bistrița-Năsăud, că vrea să facă o grădină zoologică la Cetate. N-am făcut încă investigații detaliate să vedem dacă măgarul pe care i l-a promis primarul din Lechința a ajuns la maturitate și dacă boxa pentru el o are în proiectul care probabil e tot proiect. A venit apoi să ne spună că bila albă trebuie să o vedem neagră și pe aia neagră să o vedem albă. De aici are și o poreclă pe la București, ”senatorul pixel”, a spus Deneș.

El a adăugat că senatorul Dobra, ”colac peste pupăză”, spune că el are soluții pentru toate problemele: ”Dacă UBB, unde din câte știu e profesor, are în chirie clădiri de la diverse persoane juridice, dumnealui dorea ca prin lege Primărie, adică din taxele și impozitele cetățenilor, să fască reparațiile acelor clădiri în care UBB își desfășoară activitatea. Cu alte cuvinte, s-a dus la ore și a văzut că nu prea îndeplinește acea sală standardele pe care s-a obișnuit să le aibă și la o discuție la o cafea cu proprietarii acelor clădiri s-a gândit să facă această propunere de modificare a legii. Să meargă la abecedarul prin care se învață cum se face o propunere. Domnul senator Dobra crede că toată lumea e naivă și el e foarte inteligent”.

7 comentarii

  • „filozofii în general sunt visători, iar unii dintre ei chiar au vise utopice…”
    Pai atunci inseamna ca colegu Cretu e cel mai mare filozof ca are numai visuri utopice… De tramvai, sau partie de schi fara zapada ce ziceti domn senator? Nu-s utopice?
    S-apoi domn senator, nu va fortati prea tare sa filozofati… Vise e alea cand faci nani, nani. Dumneavoastra ati vrut sa spuneti „visuri”. Da no, asa v-o iesit…

  • Denes m-as bucura sa pot apela la serviciile tale pentru a construi o soba de teracota unde am inteles ca esti specialist in rest IN politica si cultura cam lasi de dorit .Influienta spermezeu si sesuri nu te poate scoate la LIMAN.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS