Social

Deputatul Daniel Suciu, ”ajutorul Moșului” la Dumbrăveni (FOTO)

”Am o legătură specială cu cei din comuna Ciceu Giurgești. De mulți ani deja e tradiție ca alături de primarul Vasile Iuga și viceprimarul Dinu Pintea să fim ajutoarele moșului pentru 200 de copilași din comună. Anul acesta am fost lângă Moș în biserica din satul Dumbrăveni, unde ne-am bucurat de o zi specială. M-a bucurat de reîntâlnirea cu mulți prieteni, cu Dana Feherdi și vocea ei specială, cu oamenii credincioși din acest frumos sat. Vă mulțumesc că mă faceți să mă simt ca acasă în mijlocul vostru!”, a menționat pe Facebook deputatul PSD Daniel Suciu.

4 comentarii

  • Voi ăștia care dormiti in parlament (pe banii noștri) ori unde vă duceți folositi acelasi stereotip ,,aici mă simt ca acasă „Hotărăște odată care-i casa ta! Când vii la Sg Bai aceiași lozinca expirată .Pentru un om normal casa si familia sunt unice pentru politruci….peste tot și nicăieri.

    • Pai poate mai vrea încă 4ani de somn usor pe banii nostrii.
      Asa ca zice orice ……ca daca nu-l mai realeg oamenii…..ce face ???
      Pai vezi ….

  • Rau va roade ura…pe voi, pe astia care folositi toate expresiile primarului de Sangeorz. Omul asta, deputat sau nu, de ani de zile ofera cadouri tuturor copiilor din comuna mea.An de an, fara exceptie. Daca unii dintre voi il alungati, orbiti de ura si primar, noua ne face placere sa-l facem sa se simta ca acasa, ca e om. Bravo lui ca face asemenea gesturi, cand ar trebui sa fie langa familie. Sarbatori fara ura va doresc, din Dumbraveni

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.