Actualitate

Deputatul Robert Sighiartău a primit Crucea Transilvană, cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Clujului

Cu ocazia binecuvântării lucrărilor efectuate până în prezent la noua biserică parohială cu hramul ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din orașul Sângeorz-Băi, care a fost ridicată în doar trei ani și este aproape finalizată, IPS Andrei – Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, i-a înmânat deputatului PNL Robert Sighiartău Crucea Transilvană pentru mireni, cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Clujului. 

Potrivit Radio Renașterea, au fost acordate și alte distincții. Ordinul ”Episcop Nicolae Ivan” pentru mireni a fost oferit senatorului Vasile Dîncu, fostului primar Traian Ogâgău și viceprimarului Cristian Pop. Ordinul ”Sfinții Martiri Năsăudeni” a fost acordat vicepreședintelui Camerei Deputaților, Daniel Suciu, și primarului orașului Sângeorz-Băi, Cătălin Bota, iar Ordinul ”Mihai Vodă” i-a fost conferit consilierului județean Florin Moldovan. ”Gramata Mitropolitană însoțită de Sfânta Scriptură, cartea de căpătâi a creștinului” a fost acordată lui Valer Avram, Vasile Borș, Gheorghe Cenușă, Traian Larionesi și Emil Șteopoaie. 

11 comentarii

 • Mitropolia Ortodoxă a Clujului, Maramuresului si Sălajului a conferit Crucea Transilvană pastorului penticostal Robert Sighiartău, ”trimisul lui Dumnezeu” în politica românească după cum singur se autodefinea, intr-o predică din anul 2019 rostită intr-o biserică penticostală din Londra: „Dumnezeu mi-a spus sa intru in politica”.
  In camponia electorală din 2019 pentru alegerile prezideniale, Robert Sighiartău- la vremea respectivă secretarul general al PNL, a dus laudele pentru Klaus Iohannis la un nivel greu de imaginat: ”Este un om al cărui destin a fost scris de Dumnezeu!”
  Robert Ionatan Sighiartău, pe numele său complet, este pastor penticostal, absolvent al Școlii de predicare ”Cireșarii”, și vine din celebra filieră a protestanților din fostul PD.

  32
  6
  • Robert, când mai vorbești cu Dumnezeu spune-i să-ți dea numerele la LOTO. Ecumenismul îi amestecă pe toți pocăiții cu ortodocșii ca să iasă un ghiveci teologic complet. Andrecuț informatorul a încălcat toate cutumele ca să-l rezolve pe Ionatan. Ioan Oltean umbla disperat după insigne din astea. Unii nu au simțul ridicolului. Spectacolul ăsta a devenit un kitsch, toate insignele lui Andrecuț nu fac nici 5 bani.

   19
   1
 • Ce nu fac politrucii pentru o diplomă, o insignă? Își vând nu doar onoarea, credința, își vând și sufletul. Bine și cei care în biserică predică să nu mergi nici pe drum cu cei de altă religie nu-s mai breji. No, numa zâc.

  34
  7
  • Nea Ion – simbioza dintre politruci si popii de toate felurile nu face bine nicunuia dintre dânsii. Politrucii dau banii nostri popilor si pastorilor si primesc in schimb cuvinte lingusitoare, diplome fārā valoare si tot felul de distinctii cruci si cruciiulite…. Daca dumneata domnule politician vrei sa dai banii dumitale câstigati cu sudoarea fruntii bine faci. Dar dacā dai banii comunitāti si primesti in schimb foloase necuvenite ….. rau faci . Dumnezeu sā ne ierte

   14
   1
 • Este ironie sau pură demagogie? Unul care nu crede în cruce, ce să vezi, a primit ca distincție tocmai crucea!… Sau, dacă e distincție, chiar și crucea e bună, distincție să fie!… Încerc să fiu un bun creștin, de puține ori reușesc, în majoritatea cazurilor, nu. Dar cârdășia dintre politic și popi, credeți-mă, este extrem de găunoasă, atât pentru biserică și credință, cât și pentru noi. Se susțin unii pe alții în această goană nebună după privilegii; popii lingușesc politrucii, indiferent cât de scabroși și infecți sunt, tocmai pentru lovele și alte beneficii pe care le pot oferi aceste otrepe ale societății, iar politrucii, după cum le este năravul, au nevoie de cuvintele de duh și de astfel de distincții venite din partea așa-zișilor preoți, foarte mulți dintre ei fiind doar niște popi avizi după agoniseală și care întinează esența credinței! Este o vorbă de duh a societății noastre: spune-mi cu cine stai, să-ți spun cine ești! Sau, dacă te bagi în troacă, riști să fii halit de porci! Sau, cine se aseamănă, se și adună! Cred că asta se potrivește cel mai bine în povestea de față. În rest, cu privire la acest Ionatan, Dumnezeule Atotputernic, greu mi-a fost dat să văd un om mai grețos, alunecos și lipsit de principii și consecvență decât acest ins. Amintiți-vă doar cu cât patos, ură și dispreț înjura psdeul de la tribuna Parlamentului și prin campaniile electorale pe unde se vindeau ca fiind zâna bună din poveste, iar azi, după cum i s-a dictat, ce să vezi, stă la masă cu psdeul sau chiar în pat și fură împreună, trag sfori, măcelăresc legi și propășesc „interesul public”. Oare tot Dumnezeu i-o fi schimbat optica cu privire la psd?!… Evident, Dumnezeul lui, cel din capul său, cel avid după beneficii materiale, câștiguri cu orice preț, posesor de impostură și promotor al dezmățului, minciunii și demagogiei! Ionatane, vezi bre că ăluia nu i se spune Dumnezeu, ci diavol! Ce impostor și câte jagardele scabroase!

  13
  1
  • Dincolo de ironie sau demagogie există interese murdare. In anul 2019 procurorii DIICOT Alba Iulia trimiteau spre judecare la Tribunalul Alba dosarul unui grup infracțional format din Ioan Eugen Sighiartău, Gavril Sighiartău sr., Gelu Petrică Sighiartău, Gavril Sighiartău jr., Tabita Mihaela Ani, Leia Eugenia Coman, toți asociați în grupul de filme Filadelfia din Bistrița și Ionela Cristina Sighiartău (fostă Biriș). Nu este clară legătura directă dintre Robert Sighiartău și grupul infracțional Filadelfia și nici ce grad de rudenie are acesta cu vreunii de pe lista de inculpați. Arborele său genealogic este o chestiune complicată.Cert este ca familiile Sighiartău din zona Bistriței sunt reunite sub cupola aceluiași cult religios.
   Vezi: https://www.cotidianul.ro/falsul-proprietar-pe-majorarea-alocatiilor-iii/

 • nu l omoară ca s lingai toti. Cum a fost cu repede ani de zile asa va fi si cu el. Rar -oameni- care sa nu i linga in fund si sa nu se supună lor? Ba chiar sa i înfrunte… Majoritatea sunt sarantoci si neinsemnati ca sa rateze o astfel de “ocazie”.

  5
  1
 • Si se vor reuni sub cupola ortodoxa Crucea Transilvana devenita din pacate un lucru banal si terfelit de unii conducatori ai Bisericii Romane care cu siguranta il enerveaza foarte tare pe Domnul Isus si mai ales pe Dumnezeu.
  Rusine maxima !

  2
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS