Politică

Deputatul Stelian Dolha a sărbătorit Ziua Unirii la Iaşi, alături de preşedintele României (FOTO)

Copreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, a sărbătorit anul acesta Ziua Unirii la Iaşi, alături de preşedintele României, Klaus Iohannis, de premierul Victor Ponta, de co-preşedintele PNL Alina Gorghiu, de mai mulţi miniştri şi parlamentari. Ce mesaj a transmis din capitala Moldovei.

„Sărbătorirea Unirii Principatelor are întotdeauna o rezonanţă specială în Iaşi, acolo unde în urmă cu 156 de ani s-a scris o filă importantă a istoriei româneşti. Anul acesta 24 ianuarie a avut o semnificaţie în plus, fiind primul în care, potrivit unei legi votate la finalul anului trecut, am marcat-o ca sărbătoare naţională”, a scris pe Facebook copreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha.

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai mulţi miniştri – Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici, Liviu Pop, Mihai Cîmpeanu – şi parlamentari, printre care şi liderul PNL Alina Gorghiu, au participat, sâmbătă la manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iaşi.

Pe scena amplasată în Piaţa Unirii, între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta a stat primarul oraşului Gheorghe Nichita, şeful CJ, Cristian Adomniţei, care a purtat pe braţ o banderolă albă cu verde cu un mesaj de susţinere a construcţiei autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

Manifestările de la Iaşi au început cu un concert de muzică populară susţinut de Aurel Tămaş, Margareta Clipa, Nicolae Glib şi Daniela Condurache, după care mai mulţi actori au urcat pe scenă pentru a interpreta o scenetă istorică.

Pentru participanţii la eveniment autorităţile locale au pregătit 5.000 de porţii de fasole şi cârnaţi şi vin fiert, care au fost împărţite imediat după terminarea manifestărilor. Pentru sâmbătă seară a fost programată retragerea cu torţe a militarilor din Garnizoana Iaşi, pe traseul Piaţa Unirii-Piaţa Culturii.

Stelian Dolha Iasi 2 Stelian Dolha Iasi 3 Stelian Dolha Iasi 4 Stelian Dolha Iasi 5

16 comentarii

 • Ma Stelica, in poze arati bine. Cu intelectu stai mai rau.Vezi ce ai declarat si ce declari acum. De ce nu l-ai luat si pe Nelu cu tine, doar sunteti co? Sa te vad cand Nelu ati ia maul. Ati fac eu rost de cenusa. Doar daca ai pe ce sa o pui.

  • Mult venin mai aveti impotriva omului asta. E adevarat ca a scos multe lichele din joc, asa ca lichelele trebuie sa glasuiasca in locuri umbroase si la adapostul anonimatului. Asa ca toate epitetele astea glazurate sunt vocea neputintei

 • cancelaria presedintelui nu confirma prezenta deputalului dolha alaturi de presedinte, acesta a stat cu trei strazi mai incolo fata de presedinte!

  • Eu l-am vazut la TV pe deputatul Dolha. Numai frustratii ce sa faca pe langa sa scrie substantivele proprii cu litera mica?

  • Cred ca aveam oameni politici mult mai capabili care sa ne reprezinte judetul la astfel de evenimente. Defapt , gresesc grav cand spun ca dolha ne-a reprezentat judetul la acest eveniment. Cred ca a fost invizibil, ca si in Bistrita. A fost acolo doar pentru poza.

  • Cred ca tu Alex ar trebui sa te muti sa comentezi pe unde te pricepi. Cu texte din astea ca altul e mai capabil sa reprezinte judetul parca esti desprins din ,, almanahele,, lui Vanghelie. Pentru stiinta ta toata conducerea nationala a PNL a fost prezenta la Iasi la o sedinta in 24 ianuarie. Cum Dolha e vicepresedinte la nivel national, ca-ti place tie sau nu, era obligat sa participe. dar ametitii tai de la PSD nu au prins functii nationale, asa ca eu stau acasa. Sa te reprezinte pe tine la Bistrita.

 • Mai interesantule, ce treaba sa aiba Dolha cu Pontisor al vostru? Disperatul ala pocait de Ponta a fost huiduit la Iasi.Nici macar moldovenii nu-l mai vor.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS