Restaurantul KFC Drive Thru din incinta B1 Shopping Bistriţa de pe Calea Moldovei a fost deschis. Inaugurarea primului restaurant din Bistrița, dotat cu terasă exterioară, continuă strategia KFC de a opera în cât mai multe oraşe din ţară și de a le oferi consumatorilor produse din carne de pui după ”rețeta secretă a colonelului Sanders”.
Restaurantul este deschis zilnic de luni până duminică, între orele 7.00 – 24.00. La Drive Thru se poate comanda 24 din 24.
Povestea KFC începe cu peste 70 de ani în urmă, când Colonelul Sanders a descoperit o combinație secretă de 11 ierburi și condimente, ce urma să devină cea mai faimoasa rețetă de pui din lume. Inovația KFC constă în modul de preparare a produselor, acestea fiind pregătite pe loc, în restaurant.
În România, KFC numără peste 70 de restaurante. De asemenea, operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova, și două în zona de nord-est a Italiei.
Sphera Franchise Group SA este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.
Înainte să devină omul din spatele reţetelor servite în restaurantele KFC din toată lumea, Colonelul Sanders a fost un tânăr orfan de tată, care început să munceascăde la 12 ani pentru a-şi ajuta mama. Cunoscut pentru temperamentul său agresiv, Sanders a împuşcat un om, dar a scăpat de închisoare, a gătit pentru cercetătorii care au creat bombele atomiceşi a construit un adevărat imperiu fast-food, scrie historia.ro.
Astăzi, KFC este unul din cele mai populare lanţuri de fast-food şi o afacere profitabilă. Potrivit publicaţiei „Daily Mail”, brandul este un simbol al „visului american”, născut din perserverenţa incredibilă a unui bărbat simplu, pe numele lui Harland Sanders. Colonelul Sanders, aşa cum este cunoscut, este perfecţionistul ţâfnos care a petrecut ani în şir încercând să creeze o reţetă delicioasă de pui crocant, prinzând „gustul” bucătăritului în copilărie, după ce tatăl lui a murit, iar el a fost nevoit să îşi crească fraţii. Cu o mamă care lucra tot timpul, Sanders, născut în 1890, a renunţat la şcoală la vârsta de 12 ani şi a plecat, la rândul lui, la muncă.
A fost om de serviciu, a muncit la ferme şi a asudat lucrând la căile ferate. La vârsta de 19 ani în viaţa tânărului Harland a apărut Josephine King, femeia care i-a devenit, mai apoi, soţie, şi care l-a ambiţionat să devină avocat. După trei ani în branşă, însă, în urma unui scandal cu un client, chiar în tribunal, Sanders a renunţat la avocatură. S-a apucat de vândut bărci, apoi de produs lămpi, dar din cauza temperamentului său aprig nu a rezistat mult şi a luat-o din nou de la capăt. În 1930, Sanders s-a mutat în Corbin, Kentucky, unde şi-a deschis o benzinărie. La scurt timp, pentru că lucrurile mergeau bine, cei doi soţi şi-au extins afacereaşi au deschis un restaurant şi un motel, unde serveau mâncăruri simple, gătite de el şi de Josephine, călătorilor înfometaţi. Povestea întreagă o puteţi citi AICI.
Nu era vorba ca e non stop?
Restaurantul este deschis zilnic de luni până duminică, între orele 7.00 – 24.00. La Drive Thru se poate comanda 24 din 24 (Vedeți foto).
Mersi Eugen, cred ca au specificat si ei ulterior ca la drive e non stop. Pofta buna !
eu sunt de acord cu tine Alex, dar cam orice mancam in ziua de azi nu e prea natural.. o data la ceva timp, merge si kfc-ul asta.
Let the porker begin!!!
Centrul de diabet si hipertensiune va asteapta cu drag la noul sediu de pe str. Hipertensiunii, nr.1 de luni pana vineri. 🙂
Prima consultatie este gratuita, urmatoarele pe bani!
Pofta buna! 🙂
multa ura si degeaba, doar incuiatii la minte comenteaza, mult si prost !
e bine ca a venit, e treaba fiecaruia daca stie sau nu sa se opreasca din mancat fast food
oricum lumea mergea in cluj sau mures pentru el, de ce sa nu fie aici ?
Sa fim seriosi, parca pana au deschis KFC in oras, bistritenii nu mancau mancare tip Fast Food, erau cei mai atenti oameni de pe planeta cu stilul lor de viata. Consumau junk food fara sa aiba macar habar de conditiile in care au fost pregatite sau de provenienta/calitatea ingredientelor, pe la tot felul de colturi de strada si de la tot felul de gherete.
Legat de materia prima (carnea de pui) este achizitionata de la furnizori locali, aceeasi carne pe care o cumparam si noi din supermarketurile locale. http://www.businessmagazin.ro/analize/comert/de-unde-provine-carnea-de-pui-din-restaurantele-kfc-din-romania-12129840
Nicaieri nu scrie ca trebuie sa bagi in tine pana pocnesti sau ajungi la urgenta.
ce distractiv este sa ii citim pe acesti mari clasici in viata care au descoperit hormonii din KFC :::))) ei care mananca bio de bio, si se imbraca doar in fibre naturale!!! :::))) sau si mai si, cei care baga la ruleta sute de lei, mai si consuma oaresce prafuri si spumante dar ei se erijeaza in bunii observatori ai celor care consuma spre rusine lor, din cand in cand un copan de pui prajit in ulei :::::::::)))))))) pe bune? ipocrizia la ea acasa!!!! :::)))bravo!
Aveti grija ca hormonii carcaliti in oloi supra-ncalzit vi se depune fix pe cur si pe gusa. Pofta buna copii, eu prefer galuste cu pasat si zama de salate .Obezitate NON- STOP pe Calea Moldovei. Videaz !
Înafară de găini moarte ce mai au pe acolo?