Recomandări Social

Descoperire macabră într-o pădure de lângă Cormaia. Ce a reieșit în urma cercetărilor

Polițiștii au fost sesizați că, într-o pădure din apropierea localității Cormaia, au fost descoperite un craniu uman, mai multe fragmente osoase şi obiecte de îmbrăcăminte.

Din verificările făcute la fața locului de către polițiștii de la investigații criminale împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi, a rezultat faptul că persoana în cauză s-ar fi spânzurat. De asemenea, aceștia au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 89 de ani din Cormaia, care era dispărut de la domiciliu din data de 13 mai.

În urma examinării craniului şi a fragmentelor osoase de către criminaliști, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului de Medicină Legală, nu au fost descoperite urme de violenţă. Acestea au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În continuare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS