Actualitate

Designerul Tina Olari îşi pregăteşte întoarcerea acasă. Unde se vor putea găsi creaţiile ei

Designerul Tina Olari pregăteşte o întoarcere spectaculoasă în oraşul ei natal, Bistriţa. În 1 martie, la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud ea va prezenta o colecţie de lux care îi poartă numele, ocazie cu care va dona instituţiei şi celebra rochie creată de ea şi purtată de Miss World 2015. Aceasta va putea fi admirată ca exponat în muzeu.

Rochia care a îmbrăcat cea mai frumoasă femeie din lume, Miss World 2015, a fascinat publicul din Dubai, Milano, Barcelona și Madrid: „Suntem încântați că Tina Olari a acceptat ca rochia care i-a adus recunoaștere la nivel mondial să rămână ca exponat în muzeul județului nostru”, a anunţat Muzeul. 

Complexul Muzeal a adresat şi o invitaţie publicului bistrițean la o prezentare de modă a colecției de lux Tina Olari care va avea loc în data de 1 martie, în sălile Secției de Artă Contemporană începând cu ora 19.00. „Vom celebra frumosul, eleganța și femeia însăși! Un eveniment care, cu siguranță, ne va rămâne în suflet prin emoție, frumos și adevărata esență a frumuseții eternului feminin. Vă așteptăm cu drag! Intrarea se face pe bază de invitație”, a transmis conducerea Complexului Muzeal Bistriţa-Năsăud. 

O altă veste şi mai bună pentru cele care admiră creaţiile Tinei Olari este că, din luna martie, acestea vor putea fi găsite pe str. Liviu Rebreanu, la numărul 36. „Deschidem curând porţile pentru TINE, femeia elegantă, rafinată, unică. La închiriere sau la comandă, te aşteptăm cu rochia de mireasă sau de gală, cea mai potrivită ţie şi evenimentului din viaţa ta. Programează-te pentru proba la tel 0753356298 şi ne vom ocupa să fii o prezență de excepție”, a anunţat designerul Tina Olari pe Facebook.

7 comentarii

    • Nu e cazul sa fim rautaciosi! Poate ii este si ei dor de casa, poate ca ii este dor sa simta ca ii este inteles orice cuvant, orice gest si poate ca vrea sa fie apreciata si aici. Doar cei care au trait in strainatate si care au plecat la o anumita varsta cand deja aveau un statut acasa, stiu asta.
      Sunt sigura ca dumneavoastra, stimata/e Ola, nu ati plecat din Bistrita la varsta maturitatii, cu o anumita pozitie acasa ( Tina Olari era un nume cunoscut in urbea noastra) si sa o luati de la zero printre straini. Daca ati fi facut-o… ati aprecia Bistrita pentru linistea ei, pentru persoanele dragi care v-ar fi lipsit, pentru sentimentul de siguranta (nu cea materiala) pe care il ai aici si la care nu ajungi niciodata, nicaieri in stainatate.
      Foarte multi romani s-ar intoarce acasa dar nu-si permit datorita situatiei materiale… in rest… ACASA e ACASA…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS