Actualitate

Dezbatere publică pe buget la Primăria Bistrița. După două zile, ședință extraordinară CL

Primăria Bistriţa anunţă organizarea dezbaterii publice privind proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului pentru anul 2017, care va fi supus aprobării Consiliului Local în ședința extraordinară de joi 16 martie.

Dezbaterea va avea loc marți 14 martie, începând cu ora 16.00, în sala mare de şedinţe a Primăriei Bistriţa din Piaţa Centrală nr. 6.

La bugetul local sunt prevăzute venituri de 225.145.000 lei și cheltuieli de 270.995.000 lei, deficitul prognozat fiind de 45.850.000 lei. În 2016, bugetul a fost aprobat în la nivelul sumei de 215.590.000 lei venituri şi 251.963.000 lei cheltuieli.

Primarul Ovidiu Crețu spune că bugetul municipiului pe 2017 va fi mai mare decât cel de anul trecut și că din 2011 încoace bugetul a crescut an de an. Pentru 2017 Primăria Bistrița are la dispoziție ”un buget bun, de dezvoltare, cu o evoluție optimistă”. Crețu a menționat că va fi un an dificil din punctul de vedere al investițiilor, deoarece fonduri europene ”nu prea vede să intre”: ”Va fi ceva, dar nesemnificativ față de sumele cu care eram obișnuiți, pe reabilitarea termică a blocurilor”.

AICI Proiect de buget 2017

AICI Program investitii publice 2017

3 comentarii

  • IESITI DIN CASA, DACA VA PASA ! Bistrita a ajuns Caracalul TRANSILVANIEI in materie de ghidusii si ineptii privind cheltuirea banului public. Democratia ne da dreptul sa participam si sa amendam ce nu ne convine. Anul acesta se implinesc 10 ani in care am fost constant ,prezent la toate dezbaterile pe BUGET .In calitate de contribuabil de talie medie mi-am propus o analiza aspra cu argumente asa cum ma pricep si o vad personal. Ar fi de dorit sa participe cat de multi bistriteni, sa aiba curajul de a se implica macar odata pe an. Nu foloseste nimanui ca nemultumirile sa fie scrise doar in comentarii fara semnatura reala a celui care o expune. Primarul si Consilierii trebuie sa asculte si sa adopte masurile cele mai potrivite cu aspiratiile de baza a cetatenilor care asigura in fapt bugetul local. Sloganul Primarului ; cum ca au fost alesi de o majoritate si ca au fost deja mandatati sa initieze la intamplare tot felul de proiecte utopice nu mai sta in picioare. Doar 16 % au votat din cei prezenti un al treilea mandat pt. D-nul O. CRETU. A nu baga in seama miile de concetateni care nu au iesit la vot este un aspect perimat. Asta nu da dreptul unei Administratii sa gandeasca proiecte dupa interesele momentului, sa dea de lucru la firme de casa si de partid. Ora 16 este o ora convenabila pt. a participa si cred ca un cetatean care isi iubeste orasul si se gandeste la banutul lui ,trebuie sa fie prezent doua ore, ca nu tine mai mult. LASATI OAMENI BUNI COMODITATEA LA O PARTE !

  • CIVISMUL este cu latraturi multe, ca sa se auda unde trebuie. Decat sa stai la caldurica si sa nu te semnezi, mai bine LATRATOR decat IMPOSTOR !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS