Actualitate

Dezbatere publică la Primăria Bistriţa privind delegarea serviciilor de salubrizare

Primăria Bistriţa organizează o dezbatere publică privind delegarea prin concesiune a activităţilor de măturat, spălat, stropirea şi întreţinerea căilor publice, de colectare a cadavrelor animalelor de pe domeniul public şi predarea acestora unităţilor de ecarisaj, de colectare, transport şi neutralizare a deşeurilor animaliere provenite din gospodăriile populaţiei.

Dezbaterea legată de studiul de oportunitate, regulamentul şi caietele de sarcini care vor intra în atenţia Consiliului Local va avea loc joi, 19 iunie, începând cu ora 14.00, în sala mare de şedinţe a Primăriei istriţa din Piaţa Centrală nr. 6.

Documentaţia aferentă proiectului de hotărâre poate fi consultată AICI.

În prezent, activităţile de salubrizare în Bistriţa sunt efectuate de SC Urbana SA Bistriţa, însă contractul se încheie după realizarea procedurilor legale de stabilire a operatorului unic de către Consiliul Judeţean pentru activităţile din cadrul proiectului ”Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Bistriţa-Năsăud”. Operatorul pentru servicii de colectare şi transport a deşeurilor, SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA, SC Brantner Servicii Ecologice SA şi SC Floricon Salub SRL, în asociere, va deservi cele 5 zone în care a fost împărţit judeţul Bistriţa-Năsăud în cadrul proiectului, inclusiv Bistriţa şi zona arondată.

După dezbaterea publică, proiectul de hotărâre privind organizarea şi funcţionarea serviciilor publice de salubrizare pe raza municipiului Bistriţa va fi supus aprobării Conciliului Local, după care municipalitatea va organiza licitaţii pentru activităţile prevăzute în contracte.

1 comentariu

  • Daca veti deschide anexa cu procesul verbal de afisaj observati ca eventualele propuneri si sugestii ,la documentatie ,se primesc pana la data de …08.03.2013 ! Ori astazi suntem in data de … 17 iunie 2014 !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.