Actualitate

Dezbatere publică privind strategia de dezvoltare a Bistriţei până în 2030

Dezbaterea are loc marţi 29 noiembrie, de la ora 15.00, la Primăria municipiului Bistriţa.

Consiliul Local şi Primăria municipiului Bistriţa anunţă organizarea unei dezbateri publice pe tema Strategiei de Dezvoltare Locala a Municipiului Bistriţa pentru perioada 2010-2030, realizată în cadrul Proiectului “Elaborarea Strategiei de dezvoltare locală a municipiului Bistriţa pentru perioada 2010 – 2030”, Cod SMIS 12737, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative.

Dezbaterea va avea loc marţi 29 noiembrie, începând cu ora 15.00, în sala mare a Primăriei municipiului Bistriţa din Piaţa Centrală nr. 6.

Documentaţia propusă poate fi consultată la sediul primăriei sau pe portalul propriu www.primariabistrita.ro.

Totodată, Primăria Bistriţa anunţă că luni 28 noiembrie, între orele 8.30 şi 16.00, strada Bistricioarei va fi închisă din cauza unor lucrări la infrastructura de transport a energiei electrice. Conducătorii auto şi pietonii sunt rugaţi să folosească trasee alternative.

 

1 comentariu

  • Cautati pe Google <P.U.Z. 'Dealul Codrisor' Bistrita si veti avea surpriza sa gasiti un proiect din 2006 de sistematizare a malurilor raului Bistrita, cu integrarea unor amenajari in zona parcului municipal prin cateva traversari ale albiei. Acest proiect a fost abandonat de actualul primar, care vede mai important rezolvarea unor interese personale prin aducerea drumului de centura cu trafic greu tocmai prin aceasta zona superba, cu pretul distrugerii padurii Codrisor. Iata de ce nu exista nici o garantie ca o strategie pe termen lung este viabila. Un neispravit ca actualul primar e in stare s-o schimbe si sa reia totul de la zero. Ba mai mult strica si ce au facut altii (vezi bulibaseala cu mutatul statuilor care s-a soldat cu disparitia bustului lui Petru Rares din piata cu acelasi nume si cu plantarea in locul lui a mizeriei care seamana cu o "sula la prefectura")

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS