Actualitate

Deputatul Diana Morar: Perspective digitale pentru comunitățile zonei montane

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, a participat alături de deputatul Diana Morar, la Centrul de Cercetare și Inovare a grupului de firme Silvania din Lunca Ilvei, la o reuniune pe tema digitalizării în afacerile din zona montană.

”La Centrul de Cercetare și Inovare a grupului de firme Silvania din Lunca Ilvei, a fost prezent, la invitația mea, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, care a participat la o dezbatere extrem de aplicată pe ceea ce înseamnă susținerea zonei montane prin implementarea de proiecte de cercetare atât de necesar a fi folosite în economie, prin crearea posibilității reale de a fi transpuse în linii de producție și sisteme tehnologice specifice industriei producătoare. La fel de importante, susținerea și cultivarea conceptului de bioeconomie circulară a muntelui prin transpunerea sa efectivă în a oferi perspective și soluții comunităților zonei montane.

Împreună cu dl. ministru am identificat soluții concrete pentru problemele ridicate, unele vizând accesarea de programe coordonate de MCID, precum și propuneri concludente ce vor îmbrăca forma inițiativelor legislative parlamentare, pe care le vom prezenta în curând.

Îi sunt recunoscătoare lui Sebastian Burduja pentru că, deși are o agendă extrem de încărcată în toată această perioadă, a găsit la rugămintea mea timpul necesar să ajungă în județul nostru pentru a putea lua pulsul la fața locului și a lua în considerare realitatea din teren.

Ca parlamentar al județului Bistrita-Năsăud, apreciez ca fiind prioritară susținerea și promovarea județului, astfel că această vizită de lucru a d-lui ministru este valoroasă prin crearea unor perspective ce se vor concretiza în perioada ce va urma”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS