Actualitate Recomandări

Din 1 martie se pot depune proiecte pentru finanțare nerambursabilă de la bugetul Bistriței

Primăria Bistrița lansează, începând cu data de 1 martie, sesiunea de selecție publică a proiectelor care vor beneficia de finanțare nerambursabilă de la bugetul local, în baza Legii nr. 350/2005, în total 1 milion de lei în domeniile: tineret (100.000 lei alocați), sport (150.000 lei), educație (50.000 lei), protecția mediului (50.000 lei), relații internaționale (40.000 lei), social (50.000 lei), cultură (460.000 lei) și interdisciplinar (100.000 lei).

Condițiile de acordare a finanțării sunt prevăzute în ghidurile solicitanților, disponibile la adresa: https://www.primariabistrita.ro/primaria/integrare-europeana/finantari-nerambursabile/ și la Centrul de Relații Publice al instituției.

Documentația de solicitare a finanțării se va depune într-un exemplar original pe suport de hârtie și în format electronic (cd sau dvd) la Centrul de Relații Publice al Primăriei municipiului Bistrița, str. Gheorghe Șincai, nr. 2. Forma electronică se poate transmite și prin e-mail, cu confirmare de primire, la adresa primaria@primariabistrita.ro, subiectul mesajului fiind “solicitare de finanțare de la bugetul local”.

Termenul limită de depunere a proiectelor este 20 martie, ora 16.00. 

Evaluarea proiectelor se va realiza  în perioada 21-24 martie.

Proiectele selectate spre finanțare vor fi implementate în perioada 1 mai – 15 noiembrie. 

1 comentariu

  • El nu e in stare sa faca un proiect pt bani nerambursabili dar in schimb comentariile lui posibil sa fie plata amanarii cand vine buldozerul sa i demoleze casa ca nu are autorizatie.

    6
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS