Social

Diplomă de aleasă cinstire din partea Bisericii Ortodoxe pentru familia Săliştean din Beclean

(FOTO) „Diplomă de aleasă cinstire” au primit familia Mihaela şi Flaviu Săliştean din Beclean chiar din mâna Mitropolitului Clujului, Andrei Andreicuţ, care a dorit să-i răsplătească astfel pe cei doi soţi „pentru rodnica activitate pusă în slujba Bisericii şi a societăţii, precum şi pentru implicarea generoasă în lucrarea pastoral-edilitară a Parohiei Beclean II din Protopopiatul Beclean”.

Soţilor Săliştean li s-a recunoscut meritul în reconstruirea unei căsuţe pentru Maria, fetiţa din Corabia, dar şi pentru celelalte campanii umanitare derulate

„A fost greu, dar nu imposibil, a fost mult, dar a meritat. Dragii mei, încă nu realizez faptul că împreună cu voi , aș putea spune, am ridicat o casă. Cuvintele sunt în zadar să vă mulțumesc, și de această dată, că ați fost alături de mine și am reușit să încheiem una dintre cele mai mari campanii: Solidaritate pentru micuța Maria-Corabia. Am început cu intenția de a renova o cameră și am ajuns să definitivăm toată casa. Începând de la săpăturile pentru fântână, tencuială, acoperiș, o bucătărie și o baie care s-au construit, instalația electrică schimbată, întreaga casă finisată interior/ exterior, geamuri termopan, uși, toate noi. Mobilier și electrocasnice. Vă mulțumim tuturor pentru sponsorizări, donații , voluntariat și implicare”, a scris Mihaela Săliştean pe grupul „Dar din dar se face rai -Beclean.

După primirea diplomei, Mihaela Săliştean a adăugat: „Dragii mei, astăzi, în cadrul concertului de colinde care a avut loc la catedrala oraşului, am avut onoarea să primim diploma înmânată chiar de Înalt Prea  Sfinţitul Andrei Andreicuţ ca răsplată a tot ce înseamnă căsuţa Mariei din Corabia. Pentru că meritul este al vostru, al tururor celor care ați fost alături de mine şi de Maria, vreau să împart cu voi această mare bucurie, ocazie de a vă mulţumi încă o dată tuturor celor implicaţi şi celor care au fost alături de noi şi aţi facut posibil visul Mariei care a devenit realitate!!! Mulţumesc totodată părintelui Claudiu Zinveliu fără de care această bucurie nu ar fi avut loc. Mulţumesc, părinte, pentru tot ajutorul acordat pe parcursul campaniei noastre. Sperăm ca şi în continuare să fiţi alături de cazurile noastre”.

2 comentarii

  • Felicitare Flavius și Mihaela. Sunteți niște oameni deosebiți. Sper ca faptele voastre să fie răsplătite prin a va fi urmat exemplul și de alți beclenar de suflet.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.