Actualitate Social

Direcția 5 a susținut un concert în pădure în fața a sute de fani

Formația Direcția 5 a susținut, sâmbătă, un concert în aer liber în Pădurea Schulerwald din Bistrița în prezența a sute de fani care s-au adunat să-i asculte pe membrii trupei și să fredoneze împreună cu ei melodiile preferate.

Concertul a fost oferit publicului bistrițean de Primăria Bistrița, autoritățile organizând sâmbătă, în avans, în Pădurea Schulerwald, o serie de manifestări ocazionate de sărbătorirea Zilei Tineretului care se ține, în mod obișnuit, în data de 2 mai.

Începând cu ora 11.00, au fost organizate întreceri sportive și concursuri cu premii, iar de la ora 14.00 a început concertul formației Direcția 5.


Trupa a cântat aproape două ore în fața unui public numeros, format în special din copii și tineri, care s-a strâns în jurul scenei. Publicul a cântat și a dansat, iar la final membrii formației au dat autografe.

Primăria Bistrița nu a dat publicității suma pentru care a cântat formația, primarul Ovidiu Crețu anunând că bugetul total alocat de municipalitate pentru evenimentele ocazionate de 1 și 2 Mai este de 30.000 de lei.

Mai multe fotografii de la acest eveniment găsiți pe pagina noastră de facebook.

Cristiana Sabău

  

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS