Directorul Camerei Agricole, Daniel Frăsincari, va fi demis. A luat ”nesatisfăcător” la evaluare

Holistic
Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean de joi se află şi un proiect privind eliberarea din funcţia de director executiv la Camera Agricolă Judeţeană Bistriţa-Năsăud a lui Daniel Frăsincari, pentru ”incompetenţă profesională”. La evaluarea performanţelor, acesta a primit calificativul ”nesatisfăcător”.

”În data de 11 iulie s-a efectuat evaluarea performanţelor individuale. Directorul executiv a obţinut calificativul ”nesatisfăcător”. Conform legii, pentru incompetenţă profesională, în cazul obţinerii calificativului ”nesatisfăcător” la evaluarea performanţelor profesionale individuale, funcţionarul public este eliberat din funcţia publică prin act administrativ dispus de persoane care are competenţa legală de numire în funcţia publică”, precizează Consiliul Judeţean.

Odată cu aprobarea în CJ a eliberării sale din funcţie, lui Frăsincari, care a fost numit în martie 2011 prin dispoziţia preşedintelui CJ de atunci, i se va acorda un preaviz de 30 de zile.

Evaluarea lui Frăsincari pentru activitatea din 2013 a fost realizată de vicepreşedintele CJ Alexandru Pugna, cel care a iniţiat apoi proiectul de destituire a acestuia.

Daniel Frăsincari a primit nota 2 la fiecare dintre obiectivele evaluate. După ce i s-au comunicat rezultatele, actualul şef al Camerei Agricole a spus că nu este de acord cu motivaţiile evaluării.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Lae

  NU-l cunosc pe D-ul Daniel Frasincari! Nu stiu cine la numit ,si nici nu ma intereseaza!Dar ,D-ul Pugna din ce postura l-a evaluat,din cea de popa sau cantaret? Alte competente nu are.Poate stie sa traga o brazda ,sa dea cu sapa .Insa de aici si pana la a evalua un director de Camera agricola este mare diferenta. Va dati seama ce oameni competenti sunt pe functii?daca un cantaret are expertiza intr-un domeniu atat de complex cum este agricultura. Daca il intrebi care sunt ramurile de baza ale agriculturii habar nu are. Ar trebui sa se multumeasca cu evaluarea femeilor de serviciu a soferilor;poate pe acestea i le lasa D-lui Moldovan. Apropo! Acest post se pregateste pentru sotul unei Doamne din PSD cu fonctie de conducere?D-ul Frasincari in instanta castiga!!!Succes!!Sunt curios cine v-a plati daunele!

  (0)
 2. cristi

  Care daune??? Daunele cele produse de actualul director declarat incompetent, in activitatea lui de 3 ani in fruntea aceste institutii???
  Daca acum e incompetent, in 2011 era mai destept????
  Intreb si eu, nu dau cu parul!

  (0)
 3. Ioan

  Executat politic de catre OSPATAR, prin mana catecaciului asta de Pugna, cica ii si popa, are studii teologice. Ii vorba de cantaret…..Si teologia s-a transformat intr-un fel de Spiru Haret
  Frasincari este un specialist cu studii si stagii in Elvetia, se pricepea la ce facea, dar l-a deranjat pe OSPATAR…

  (0)
 4. tavi

  Pana unde poate merge nesimtirea. Cum poate sa te examineze cineva de alta pregatire care habar nu are de domeniul respectiv. La PSD se poate orice. Omul trebuie sa faca contestatie si sa solicite o comisie competenta de evaluare.

  (0)
 5. Vasile V.

  Am fost de mai multe ori la Camera agricola, avand de solicitat lamuriri pentru cateva probleme legate de un proiect pe agricultura. Nu l-am vazut pe D-l Frasincari niciodata acolo. Era in schimb tot timpul adjunctul sau… Fiind din domeniu am aflat ca nu e la serviciu niciodata si ca are afacerile lui de care se ocupa, tot in domeniu, iar consultanta agricola sa o plateasca oamenii la firmele de unde sa-si ia el comisionul… In fine, a condus d-l Frasincari o firma inexistenta. Verificati la oamenii din domeniu si o sa vedeti ca era Director la o firma fantoma. Si asta din auza lui. Sa vina altii mai competenti!!!

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.