Actualitate

Distracţie autohtonă de sărbători! Trei bărbaţi pescuiau cu plasa în lacul Colibiţa

Dezlegarea la peşte din Postul Paştelui s-a dovedit insuficientă pentru trei bărbaţi care au aşteptat Învierea Domnului ca să iasă la pescuit pe lacul de la Colibiţa. Întrucât au folosit o plasă, au atras atenţia turiştilor care îşi petreceau sărbătorile la cabanele de pe malul lacului şi care au sunat la 112.

O patrulă a Jandarmeriei Bistriţa a ajuns imediat în zonă şi a constatat că respectivii braconează.  Este vorba de trei bărbaţi cu vârste între 45 şi 54 de ani, toţi din Botoşani, care, odată ieşiţi cu barca pe lac au întins o plasă monofilament ca să pescuiască.

Jandarmii le-au stricat însă ziua confiscându-le toate uneltele. Poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Prundu Bârgăului îi vor cerceta penal pe cei trei. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă amenzi între  6.000 la 10.000 de lei şi interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 3 ani.

Plasa folosită era din material plastic cu fir textil împletit cu 50 de flotoare de culoare albă cu o distanţă de 1,5-2,0 metri între acestea, anunţă Jandarmeria printr-un comunicat.

Foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean

1 comentariu

  • Jandarmeria jud BN. da dovada din nou ca isi face datoria fata de cetateni ,mediu si natura. Felicitari stimati jandarmi. ! Va multumim. HRISTOS a INVIAT!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS