Sport

Distracție pe role la patinoarul sintetic din parc. Urmează ateliere gratuite

Temperaturile ridicate şi vremea bună au scos la mişcare copiii şi tinerii activi, dornici de socializare, la patinoarul sintetic amplasat în zona parcului municipal, în parcarea de lângă Hotelul Metropolis.

Astfel, de la debutul programului ”Sănătate prin mişcare”, peste 1000 de elevi au beneficiat de facilităţile puse la dispoziţie de Primăria Bistrița, mai exact de 10 intrări gratuite pentru fiecare elev din ciclul primar și gimnazial, care va fi însoțit de un adult.

Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, pasionaţii de role vor putea participa şi la ateliere gratuite susţinute, lunar, în perioada aprilie – august de către sportiva Ioana Teodorescu, fostă campioană mondială de patinaj artistic pe role.

Programul de funcţionare al patinoarului:

Luni-vineri – 12.00 – 20.00

Sâmbătă-duminică – 10.00 – 20.00.

”Patinoarul sintetic, un punct de atracție pentru copii și tineri! Distracția continuă!”, spune primarul Ioan Turc.

Și în zona Lac MHC a fost mișcare și distracție pentru copiii și tinerii cu biciclete, trotinete sau plăci skateboard. ”În zona Poligonului, un perimetru cu dotări specifice de pumptrack și skatepark, amenajat și delimitat de Primăria municipiului, atrage ca un magnet. Este încă o soluție de agrement pe care am implementat-o, răspunzând solicitărilor celor pasionați”, a menționat primarul Bistriței.

5 comentarii

 • Avem un primar vizionar , care se gândește la copiii și adolescenții bistrițeni . Este important ca ei să se simtă bine în orașul natal și să nu își dorească să se stabilească la Cluj sau în străinătate . Bistrița are viitor !

  19
  43
  • Ma faci sa râd de optimismul asta infantil, demn de epoca comunista demult apusa.
   Copiii aia „fericiti” … ce sanse la un job bine platit au în saracia asta de oras?
   Tu ai habar care e salariul mediu în orasul asta prapadit?
   Sau esti bugetara si visezi frumos pâna dupa alegeri?

   16
   3
 • Grupa de copii pe role pe care a organizat-o dl primar putea patineze in orice curte. Nu era nevoie de caraghioslacul de patinoar sintetic. Ca sa nu mai zic ca ar fi loc destul și pe cele piste de biciclete dacă te riști. Dacă voia sa facă un ring dedicat era de ajuns să toarne beton elicopterizat. Nu mai merge cu prosteala domn primar. Hai ura și la gară!

  17
  4
 • Merită să intrați pe FB-ul primarului. A pus și un tick-toc. Să vezi comicărie. Își scriu bezele primarul cu consilierii liberali la commenturi. La rând stau și angajații și activiștii pnl. E atât de patetic că nici să râzi nu-ți vine. „Felicitări…sarut-mâna, doamne ajută, copilașii merită ce e mai bun”. Absolut penibil. Sunt disperați micuții.

  15
  1
  • @ Alex, Sunt destui de puțini copii pe patinoar.
   Sunt doar curios pe pagina de FB a primarului există comentari care să pună sub semnul întrebări utilitatea acestui patinoar sintetic sau cel puțin locația lui aleasă extrem de prost într-un cartier profund înbătrãnit fără copii sau au fost şterse aceste comentarii ca deobicei ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.