Actualitate Recomandări

Cum s-au distrat bistriţenii cu fostul preot Cristian Pomohaci la petrecerea de Lăsatul Secului

(VIDEO) Fostul preot Cristian Pomohaci, originar din Rebrișoara, a cântat sâmbătă la Bistrița și Tiha Bârgăului. La Bistriţa, petrecerea a avut loc la Restaurantul Mya unde s-a organizat o seară românească de Lăsatul Secului, sărbătoarea care marchează ultima zi când se mai poate mânca de dulce înainte de începerea Postului Sfintelor Paști. Aşa cum se poate vedea din imagini, oamenii s-au simţit foarte bine în prezenţa lui, au cântat şi au dansat hore.

Cristian Pomohaci a fost destituit din slujba clericală de Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului după ce a fost găsit vinovat de o abatere morală incompatibilă cu statutul de preot dar şi de trei abateri canonice (neascultarea faţă de autoritatea bisericească, denaturarea Liturghiei şi declanşarea şi întreţinerea unui scandal mediatic fără precedent).

6 comentarii

 • Jenant ! E fără îndoială o pată pe obrazul frumosului județ ! Prea mult mediatizat, după umila mea părere ! Obrăznicia cu care iese în public ține de caracterul infect !!!!

 • Dupa ce a declarat public ca ii place sa se joace cu ciocanele bietilor copii acum nu mai are nici o rusine,in continuare are curajul sa vorbeasca despre Dumnezeu.Dumnezeul lui sunt banii si prostia oamenilor care inca mai vad in el un fel de prooroc,in adevar un fariseu plin de falsitate si ipocrizie.Mare e tupeul lui,mare e si prostia bietilor oameni gata sa le controleze ciocanele si buzunarele.

 • era bun …la cultura!!!
  (ca cam asa se aleg ministrii in tara asta…. doar pentru sfidarea electoratului contra! cei ce au fost pro nu mai au nici o sansa!!!)

 • Fratilor,acolo a fost delir total! Ori sunt toti beti manga ori s-au tampit de tot !
  Parinte Pomohaci,candideaza omule la primarie! La cat le esti de drag astora ,sigur o sa te aleaga primar!
  Poate asa vom scapa si noi dracului de Cretu !
  Pomohaci e salvarea voastra,bistriteni!
  Pfui drace !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.