Social

Accident grav pe DN 17, la Șieu Măgheruș. O femeie însărcinată a murit, doi bărbați și un copil, duși la spital

(FOTO-VIDEO) Un grav accident rutier s-a petrecut în localitatea Șieu Măgheruș la ieșirea spre Beclean, DN 17 fiind blocat pe ambele sensuri la kilometrul 46. La fața locului au intervenit patru echipaje de la ISU și ambulanță. Implicați în accident, trei adulți și un copil de 2 ani, au anunțat autoritățile.

În accident au fost implicate două mașini.

Dintre adulți, o femeie de 33 de ani, însărcinată în 20 de săptămâni, era încarcerată, în stop cardio-respirator. Femeia se afla la volan. Din păcate, echipele medicale nu au putut să o salveze. Femeia mergea la mare împreună cu familia. Șoferul celeilalte mașini era începător.

Doi bărbați, de 33 și 34 de ani, și un copil de 2 ani, au fost transportați la spital.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat patru victime, dintre care una, de sex feminin, încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara autoturismelor, conștiente și cooperante și nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol. Victima încarcerată a fost extrasă din habitaclul autoturismului de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resususcitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului. Două echipaje de prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud au transportat băiețelul și pe cei doi bărbați la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiițor medicale”, informează ISU Bistrița-Năsăud.

2 comentarii

  • „Victima încarcerată a fost extrasă din habitaclul autoturismului de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării.”
    În majoritatea cazurilor cei care doresc să ajute defapt fac mai mult rău! Câți dintre noi au o pregătire pt. a acționa în asemenea cazuri (persoane încarcerate)? Cam toți nu știm ce și cum trebuie făcut pt. a extrage corect o persoană blocată într-o mașina accidentată! Sunt cazuri în care au rămas oameni paralizați în urma unor ajutoare de astea. Mai bine așteptați să ajungă cei instruiți și doar în caz de incendiu ar trebui să se intervină!
    Condoleanțe familiei și conduceți cu grijă!

    • De cele mai multe ori, dacă scoți pe cineva din mașină îi salvezi viața. De aceea este bine să acționezi în consecință

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS