Actualitate

Cu NUP de la DNA, Sângeorzan îi cere 100.000 de euro lui Ţiolan pentru denunţ calomnios

DNA a decis, în cazul lui Ştefan Sângeorzan, neînceperea urmăririi penale. Urmarea acestui fapt, Ştefan Sângeoran a declarat că îl va acţiona în judecată pe primarul comunei Feldru, Grigore Ţiolan, care l-a pârât la DNA, pentru "denunţ calomnios" şi îi va cere daune de 100.000 de euro. "Jumătate din sumă o voi dona unor copii orfani", spune Ştefan Sângeorzan.

Potrivit rezoluţiei din Dosarul 57/P/2013, instrumentat de DNA Cluj, în care au fost anchetaţi, la cererea primarului Grigore Ţiolan,  Ştefan Sângeorzan, în calitate de fermier, şi Gavrilă Beşuţiu, în calitate de secretar al comunei Feldru, pentru fals intelectual şi prezentare de deeclaraţii false având ca rezultat obţinerea de fonduri europene alocate de APIA ca subvenţii pentru cultivarea terenurilor, procurorul a decis să dea NUP, adică neînceperea urmăririi penale.

Conform sursei citate, Ştefan Sângeorzan figurează în noul Registru Agricol al comunei Feldru doar cu 0,40 hectare de teren pe care l-a declarat la APIA cu ocazia plăţilor unice pe suprafaţă pentru anii 2010-2012,  însă în vechiul Registru agricol el figurează şi cu alte suprafeţe de teren, în total peste 2 hectare, aşadar fostul primar nu a încălcat legea sub nicio formă. Drept urmare, atât Ştefan Sângeorzan, cât şi Gavrilă Beşuţiu nu fac obiectul vreunei urmăriri penale.

Contactat în legătură cu acest subiect, Ştefan Sângeorzan a declarat că îl va acţiona în judecată pe Grigore Ţiolan pentru denunţ calomnios şi îi va cere daune de 100.000 de euro. „Jumătate din bani îi voi dona unor copii orfani. Îi cer această sumă întrucât pur şi simplu, prin denunţul său calomnios, m-a hăituit în tot acest timp. Familia mea a trecut prin clipe de coşmar. În loc să se ocupe de administrarea comunei şi să continue proiectele începute de mine, iată cu ce se ocupă primarul din Feldrtu şi PDL”, a spus Ştefan Sângeorzan.

Reamintim că fostul primar al comunei Feldru, Ştefan Sângeorzan, a dat luni, 17 iunie, cu subsemnatul la DNA după ce actuala administraţie locală condusă de PDL l-ar fi acuzat că a fraudat fonduri europene de la APIA. Ştefan Sângeorzan neagă acuzaţiile şi spune că e victima unei campanii de denigrare instrumentată de cei care nu şi-au putut onora promisiunile electorale şi văd în el un pericol.Mai multe citiţi aici.

Cristiana Sabău

rezolutie 3 rezolutie 1 rezolutie 2 Primar Feldru

31 comentarii

 • asa-i domn primar tiolan…………..cand te lasi condus de calin sbarciu uite ce prostii ajungi sa faci…….ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual…….sau munca invalizilor……

 • de facut vedem ca nu faci mai nimic in comuna domn primar tiolan……ne-am pus nadejdea in dumitale ca o sa fii om de omenie si nu o sa faci rau oamenilor……dar dupa cum se vede esti rau la suflet si razbunator ……….

 • in loc sa dai drumul la canalizare domn primar tiolan te tii de mizerii………nici la ziua feldrului nu ne-o tihnit deloc ,ne-o mancat tantarii de ne-o luat naiba…….ba ai adus si pe grasa aia ce-o urlat pe scena ca disperata…..de grasa ce era,era sa se rupa scena cu ea…..

 • de ce nu se sesizeaza DNA-ul si in cazul afaceristului Petrica Svinti din Feldru?firma lui datoreaza bugetului Primariei Feldru sute de milioane de lei pe care refuza sa le achite…..de ce oare Primaria Feldru nu a inceput actiunea de recuperare a datoriei prin executare silita?oare de ce?………sa fie o coincidenta faptul ca sotia lui Petrica Svinti ,Marina,este sora cu domnul primar Tiolan?…..sa fie o coincidenta faptul ca deputatul Ioan Oltean cu toata echipa sa in campania electorala a fost hranit in restarantul Lui Petrica Svinti?de ce nu se sesiseaza DNA-ul si in acest caz?

 • Nu stiu cum il mai numiti dl primar e un nemernic ca de un an de zile nu a facut nimic numai rau la singeorzan dar acum a umplut paharul si o sa le plateasca pe toate .Daca era un domn cum il numiti nu faca asa ceva mai critica pe singeorzan si ceia ce a facut el lasa de dorit in plus este un om foarte foarte rau si razbunator se razbuna pe personalul din primarie daca vorbesc cu fostul primar ia amenintat ca ii da afara.

 • cred ca e frica la lili pt ca cred ca si ia e implicata la chestia asta si acuma incerca sa se ascunda hhhhhhhhhhuuuu tiolan

  • Ceea ce afirmi, s-ar putea sa nu-ti pice prea bine daca incerci sa sa acuzi fara probe. Si fara sa para o amenintare, iti spun ca pot foarte bine sa aflu cine esti si sa demonstrezi ca afirmatiile tale sunt sustinute de dovezi. Nu cred ca vei avea curajul sa te prezinti in fata unui organ de cercetare si sa dai cu subsemnatul pentru cele afirmate. Eu de ce sa ma ascund, pentru ca eu nu am afirmat si nu am calomniat pe nimeni. Voi sunteti cei care jigniti si calomniati. Sa nu credeti ca nu puteti fi depistati dupa numele voastre adevarate…Dealtfel banuiesc cine esti.

 • In seara aceasta pe astv de la ora 21 ticalosul de tolan merge la emisiuna asa ca se pote lua la intrebari si sa ii spunem ca am pe suflet .

 • Este o vorba din bătrâni”ca domnia și prostia se plătește”aici e vorba de prostia lui grigore si ura din suflet și va plăti. .asta e viața. .

 • Bai fraților voi ați avut impresia ca îl puteți infunda pe buftea? ? Va spun eu ca e ff puternic si nu va puteți atinge de el..actualul primar e prea pitic pentru buftea. .habar nu aveți ce relații are acest om. .asa ca domnule primar pregătește banutul..

 • Tot respectul pentru d-nul Stefan Sangeorzan ! A realizat foarte multe in comuna Feldru, mie, imi este scarba de oamenii care inca il critica si vor sa ii faca rau. Acest Grigore Tiolan nu se poate numi „domn”. Sa ne amintim interventiile lui si ”discursurile” pe care le-a avut => nu stie purta o conversatie, stie numai sa jigneasca , fapt datorat nepregatirii lui intr-o scoala. Asadar, Tiolan ar trebui sa-i datoreze d-nului Sangeorzan nu 100.000 de E , ci milioane pentru tot ce a facut si cred ca o sa mai faca…

 • LILI,CE-AI PAPAT BUN IN SEARA ASTA??? HAHAHA…..VEZI CAT E DE BINE SA STAI IN BANCA TA,SI PE LA FELDRU SI NU NUMAI ESTE O VORBA:” O TACA -I CAT O VACA” .DAR TU CUM N-AI TACUT ,”ANIMALUTA” AI DEVENIT. TOATE CELE BUNE!

  • Jhon draga, eu nu te-am jignit. Chestia cu „animaluta”, ti se potriveste. Cred ca daca m-ai privi in fata nu ai avea curajul sa/mi spui lucrul asta. In doua zile aflu cine esti si nu cred ca vei avea acelasi tupeu sa mi-o spui.

 • Voi altceva nu stiti decat sa jigniti. Se pare ca asta e singurul vostru mod de a va exprima. Nu cred ca iese fum fara foc….Aveti rabdare, nu va entuziasmati…naivilor.:))

 • slabanojie mare in comuna feldru au ajuns sa inparta comuna in doua sa ii fie rusine la iacob ca el habar nare de politica un lingau cum a declarat d.ul iugan

 • Hai salut lili tu vezi de treaba ta nu tot te da mare pe aici cine sti tu cine esti si incepi sa amenti tu ca afli cine suntem si tot felul , si tie iti e frica sate uiti in oglinda pt ca se sparge cind te uiti la cit de prosta esti . Hai pa lili

 • MA FRATILOR,UN NOU PERSONAJ LA FELDRU CITY:”LILI-SPAIMA FELDRIHANILOR”…ACUMA CA SE COACE PORUMBUL SI TOATE CELE ,TE RUGAM SA MERGI PE CAMP, PE POST DE SPERIETOERE,E ROLUL CARE TI S-AR POTRIVII DE MINUNE. NU TI-E RUSINE SA SPUI CA TU NU JICNESTI ,CAND 80% DIN MESAJE SUNT NUMAI DE LA TINE…SI NICI MACAR DIN UNUL NU LUAM CEVA BUN.MAI LASA.TE DE ISORIOARE SI AMENINTARI CA ESTI ZERO…”PRAPADITA MICA”. HAI SALUT !

 • DNA stie ca stefan sangeozan are multe bube-n cap timp de 12 ani la primaria psd feldru.si se va sesiza din nou la alte capitole mult mai grave ,ASA CA CAT DESPRE SUMA ACEA IMENSA NO STABILESTE STEFAN CI JUDECATORIA DACA AR FI CAZUL ,DAR NU VA FI CAZUL 1000 LA 1000

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.