Politică

Dobra: Peteleu și-a făcut analize după Crețu și Avram. Ne rugăm să nu fi luat vreun bacil roșu

Senatorul liberal Dorin Dobra și viceprimarul Ioan Peteleu au glumit pe seama faptului că acestuia din urmă i-au fost recoltate probe de sânge după primarul Ovidiu Crețu și viceprimarul George Avram: ”Ne rugăm cu toții să nu fi luat vreun bacil roșu”, ”Sper că acele au fost sterile și să nu fiu afectat”.

Dorin Dobra: ”Ca să râdem un pic, de dimineață s-au făcut analize în Primărie, nu?”.

Ioan Peteleu: ”Da, analizele mi-au ieșit bune”.


Dorin Dobra: ”Astăzi sunt bune, dar am aflat că domnul Peteleu și-a făcut analize după domnul primar și după domnul Avram, drept pentru care ne rugăm cu toții să nu cumva să fi luat vreun bacil, în special roșu”

Ioan Peteleu: ”Sper că au fost sterile acele și instrumentele”.

Dorin Dobra: ”Venind încoace a avut tot felul de simptome”.

Ioan Peteleu: ”Sper să nu fiu afectat chiar deloc”.

Viceprimarul Ioan Peteleu s-a declarat nemulțumit de felul în care se lucrează pe străzile din Bistrița, considerând că sunt ”bani aruncați” din moment ce acestea nu sunt de calitate. ”În luna mai s-a aprobat în Consiliul Local un proiect pentru efectuarea cu prioritate maximă a lucrării de cadastru general, în regim de urgență, pe toate sectoarele cadastrele unde urmează săp se facă investiții, și mă refer la străzi. Proiectul nu a fost pus în executare, domnul primar a spus public că nu va pune în aplicare acea hotărâre, un lucru foarte grav după părerea mea. Lucrările nu se fac cum trebuie. Pe strada 1 Decembrie se înlocuiește asfaltul cu pavele, la trotuar. Uitați-vă împrejur, nu s-a întâmplat nimic, cablurile atârnă în continuare pe stâlpi. Aceleași lucruri se întâmplă și în zona CR Vivu”, a spus Peteleu într-o conferință de presă.

9 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS