Social

Doi adulți și doi copii, răniți într-un accident petrecut la Șintereag (FOTO)

Doi copii și doi adulți au fost răniți într-un accident petrecut sâmbătă după-amiază pe DN 17 la Șintereag, acestea fiind stabilizate de echipajele de prim-ajutor și transportate la UPU de la Spitalul Județean de Urgență BIstrița.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, accidentul s-a petrecut pe raza localității Șintereag.

”La locul solicitării, echipajele de intervenție au găsit patru victime, doi minori și doi adulți (femeie și barbat), au fost evaluate din punct de vedere medical, stabilizate și evacuate (conștiente) către UPU SMURD Bistrița. La locul indicat a fost direcționat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD”, a transmis ISU.

”Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident de circulație pe Drumul Național 17. De pe Drumul Județean 151, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani din Cluj-Napoca a pătruns pe Drumul Național 17 și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Șintereag. În urma impactului a rezultat rănirea a trei pasagere din primul autoturism, cu vârstele cuprinse între 10 și 45 de ani, cât și a șoferului de 34 de ani, din al doilea autoturism. Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continua cercetările in cadrul unui dosar penal pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, a transmis Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud.

3 comentarii

 • este foarte periculoasa acea intersectie, nu stiu autoritatile de ce nu largesc cu cate o banda pe ambe le sensuri pe portiunea respectiva. Ar fii civilat banda de asteptare pt. cine o ia spre Sigmir si invers asa nu ar mai fii atatea accidente acolo.

 • Nu-i de mirat că sunt atâtea tragedii pe drumurile noastre, datorate felului în care sunt conduse autovehiculele, în condițiile lipsei de infrastructură modernă și al înmulțirii persoanelor care au acces democratic la a poseda o mașină și un carnet de conducere, ce nu-i transformă, din păcate, peste noapte în șoferi.
  Nu cred că polițiștii conduc doar mașini cu girofar, ce odată activat creează cale liberă pe șosea. Au și ei mașini ce ating voteze mari în câteva secunde, și, cu siguranță dau și ei flash-uri pentru ceilalți când întâlnesc mașini ale poliției în misiune. De aceea ar fi mult mai democratic ca, pe drumurile unde există tentația de a călca accelerația mai mult decât este necesar, să existe camere radar, semnalizate, care să ne facă a ne gândi la dreptul de a mai conduce și la sărăcirea buzunarului.
  Îndrăznesc sa cred că valorile traficului pe șoselele patriei sau mărit de 4-5 ori în ultimii 15 ani, ceea ce nu-i un lucru rău, căci atestă creșterea economică a țării și a veniturilor celor ce o populează. Proporțional, a crescut și numărul oamenilor ce consideră că, odată suiți la volan, mama lor le-a cumpărat numai lor drumul pe care se deplasează. Obținerea permisului de conducere e o chestie încă facilă pentru mulți, chiar cu unele complicități tipic românești. Și astfel, ajung să se creadă piloți de curse o grămadă de analfabeți funcțional, cu probleme grave de personalitate, ce nu ai capacitatea de a face corelații de viteză pentru a fi în siguranță pe drum și ei, dar și ceilalți. Ca să poți calcula cam în ce distanță poți opri în siguranță mașina sau cu ce viteză poți aborda o curbă periculoasă, musai îi să știi o leacă de fizică,
  că altfel o pățești.
  Până la a avea infrastructură modernă , ce depinde mult de PNRR și de capacitatea unor politicieni șpăgari de a-l implementa, ne vom înghesui pe aceleași drumuri înguste, sper, cu gândul de a ajunge teferi la destinație.

  • „Polițiști din cadrul Serviciului Rutier alături de polițiștii Biroul Rutier Bistrița și cei al Compartimentul Rutier Beclean au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare, pe Drumul Național 17, pe tronsonul Beclean – Bistrița”

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS