Social

Tragedie: Doi morți și un rănit la Sita, unde un tractor cu remorcă s-a răsturnat (FOTO)

Un echipaj de pompieri, unul de prim ajutor SMURD, unul de terapie intensivă mobilă SMURD, unul SAJ, dar și SVSU, au intervenit în localitatea Sita, comuna Spermezeu, unde un tractor cu remorcă s-a răsturnat.

În urma accidentului, doi bărbați în vârstă de 56 respectiv 20 de ani au murit, iar unul de 36 de ani a fost rănit și transportat la UPU SMURD Bistrița.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului trei victime, toate de sex masculin. Una dintre victime, în vârstă de 36 de ani, este conștientă și cooperantă, prezintă multiple leziuni. Celelalte două victime care au fost surprinse sub tractor, din păcate, au fost găsite fără semne vitale. Victimele în vârstă de 56 de ani respectiv 20 de ani au fost declarate decedate la fața locului”, informează ISU Bistrița-Năsăud.  

”Doi bărbați de 56 și 20 de ani și-au pierdut viața și un altul de 36 de ani a fost rănit în urma unui accident care a avut loc în această seară. Conform primelor verificări, bărbatul de 56 de ani, în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă încărcată cu fân, pe direcția Spermezeu – Sita, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat. Din păcate, în urma accidentului, conducătorul auto și un tânăr de 20 de ani au decedat și un altul de 36 a fost rănit. Polițiștii Serviciului Rutier vor efectua cercetările în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc accidentul”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

2 comentarii

 • Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!
  Imi pare rau sa aud ca in fiecare an isi pierd viata oameni muncitori pe valea Tiblesului in accidente cu tractorul.
  iNSPECTIA TEHNICA ITP-ul ,,,,prevede o bara de protectie care poate salva vieti pentru tractoarele fara cabina,,,,
  Poate ca ar trebui sa se ia masuri mai serioase in privinta aceasta de catre Politie!

  CONDOLEANTE FAMILIILOR INDOLIATE!

 • Atât timp cât nu cunoaștem cauza care a dus la producerea accidentului, mi se pare de prisos să ne dăm cu părea…
  Accidente s-au produs și se vor mai produce, atât cu tractoare, cât și cu alte vehicule sau ca pietoni. Nu știm nici unul dintre noi ce ne rezervă viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat. Trebuie și suntem datori să fim atenți în tot ce facem, să facem cu responsabilitate și cu luarea tuturor măsurilor de prevenție, dar să nu uităm niciodată să ne rugăm și lui Dumnezeu să ne aibă în pază!
  Condoleanțe familiilor și Dumnezeu să-i odihnescă în pace!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.