Politică

Dolha: Mă aştept să-i văd pe Ţintean şi Popescu renunţând la icre negre, cu pancarte de gât

Copreședintele ACL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a declarat că nu îi vede pe Ioan Țintean și Dorin Popescu stând fără funcții un an de zile și că în urma adeziunilor la PNM, deoarece PLR nu este înființat, se așteaptă să-i vadă, ”cu pantofii lor de lux”, ”protestând pentru un mediu mai curat, ca ecologiștii”.

”Am întâlnit sporadic și oamenii care, poate din lipsă de informare sau intoxicați de către foștii noștri colegi de partid, ne spun că și Tăriceanu ăsta e bun și că dacă îl votează ar vota tot liberali. Nimic mai fals, Tăriceanu nu este altceva în această campanie electorală decât un iepure pus de Victor Ponta, e o hologramă creată în laboratoarele secrete PSD-iste pentru a aduce voturi în coșul PSD. Cât despre partidul domniei sale, nici măcar Călin Popescu Tăriceanu nu mai crede în el. După decizia Tribunalului București, la care noi filiala liberală bistrițeană am făcut contestație, aceea de înființare a PLR, a ieșit Tăriceanu că trebuie să-și reînființeze partidul. După campania electorală. Ca să îți înființezi un partid pe o cale normală îți ia aproape un an de zile”, a spus Stelian Dolha într-o conferință de presă.

El s-a referit apoi la prefectul Ioan Țintean și vicepreședintele Consiliului Județean Dorin Popescu: ”Vă întreb: îi vedeți pe Popescu, pe Țintean și așa mai departe stând un an de zile fără funcții? Eu nu. Un an de zile fără funcții acești oameni nu pot să stea. Mai nou, pentru că Partidul Liberal Reformator nu se înființează, și-au făcut adeziuni la Partidul Național al Mediului. Cu alte cuvinte, oamenii aceștia nu mai sunt liberali adevărați, sunt ecologiști adevărați. Mă aștept să îi văd și pe Călin Popescu Tăriceanu, și pe Ioan Țintean, și pe Dorin Popescu, cu pantofii lor de lux, cu pancarte în gât protestând pentru un mediu mai curat. Bine, aici o să și-l ridice în cap pe domnul Toniuc și pe ecologiștii adevărați, dar ei asta pot să facă. Sau să treacă de la icre negre, așa cum sunt obișnuiți, la pește din Dunăre, cum fac ecologiștii, mănâncă pește adevărat. Lucrurile astea ar trebui să se întâmple la un partid ecologist așa cum sunt ei”.

”Mă uit dincolo, la sediul de vizavi, în care vedeți că sunt trecute două nume: Partidul Liberal Reformator și Partidul Național al Mediului. Cu alte cuvinte, oamenii ăștia încă nu știu ce sunt. E greu să ai dublă personalitate, nu?”, a încheiat Stelian Dolha.

13 comentarii

  • Cainele moare se drum lung si…Dolha de grija altora! Vanzatorul de pufuleti a facut o criza de nervi,se stringe latul Stelutu…vine ziua adevarului…Sa vedem cine rade la urma,tu sau liberalii adevarati !

  • Am fost și sunt un liberal adevărat, dar îmi este SCÂRBĂ când ii vad pe liberali cot la cot cu PDL iștii. Domnule Dolha…Ați dezamăgit oamenii, o sa vedeți asta într o zi.

    • Ducule, liberal adevarat ce esti, cu psd-istii erai in extaz sa inteleg… Ma baiete, daca esti liberal adevarat trebuia sa pui umarul la europarlamentare sa scoti un scor care sa te lase sa existi ca PNL liber pe piata… Cu 15 la suta ala te califici ca vioara a 3-a etern. Asa ca mai lasa-ma cu liberalismul tau. Valabil si pt PDL-istii pur sange.

    • Un liberal adevărat nu ar trebui să aibă o astfel de reacție când alăturarea e făcută cu un partid care are denumirea de „liberal” în denumire. Un liberal adevărat ar trebui să lupte împotriva unui partid „roșu”.

  • Mah spionilor roșii mie mi-ar fi rușine sa am sigla partidului o ghinda și sa ma autocaracterizez mare,super liberal,adevărat liberal. Nu știu ce tot aveți cu pasarea aia,ca voi,ca membri PNM ar trebui sa aveți treaba cu gunoaiele care sufoca orașul și cu Someșul mare.Singurul care și-a găsit partidul bun e fotograful,ca tot e la ADI Deșeuri.Ar trebui sa aveți sigla un cos de gunoi.

  • Oricum e dragut cu PNM-ul asta. Deci nu-s liberali, ca-s ecologisti adevarati. La strans de gunoaie baieti cu pantofi de lac sau fara, ca nu ma intereseaza. Popescu ecologist. Am trait s-o vad si pe asta. De fapt a fost si conservator, sau umanist sau ce a fost. Dar Tinti, zau asa, ecologist, ma? De fapt la cate gunoaie a strans in ultima vreme i se potriveste.

  • Tariceanu chiar este un liberal adevărat. Voi ați trădat si ați fugit la Basescu si PDL , ați distrus un partid cu istorie !! Sa va fie Rușine

  • Ba vad ca pesedistii astia-s in cascada.cris, elisabeta si tic sunt ca si comandourile: trag un fis si fug. Ba carati-va in campanie ca nu scoate raducu scorul si zboara cu spionul lui cu tot

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS