Politică

Dorin Dobra despre Botiş şi Sbârciu: Unul ar vorbi dar nu mai poate, celălalt n-a putut vreodată şi nici nu vrea

Vicepreşedintele filialei judeţene a PNL, Dorin Dobra, a afirmat că secretarul general al PDL, Ioan Oltean, plăteşte politica de cadre pe care a dus-o şi vorbeşte şi pentru parlamentarii Ioan Nelu Botiş şi Ioan Sbârciu.

”La sfârşitul lunii ianuarie un popor penaliza un partid, ai cărui reprezentanţi se ascundeau, la începutul lunii martie avem un partid, PDL, cu o logoree susţinută, cu un debit al lui Ioan Oltean revenit ca glas într-o scenă politică în care parcă nu s-a întâmplat nimic. Acelaşi Ioan Oltean, aceleaşi ”spirite” pentru care toată ţara ne râde, aceeaşi logoree unipersonală cu care ne-am obişnuit. Ioan Oltean plăteşte politica de cadre pe care a dus-o. Din două persoane care ar trebui să vorbească despre Bistriţa, Botiş şi Sbârciu, unul ar vrea să vorbească dar nu mai poate, celălalt nici n-a putut vreodată şi nici nu vrea. În locul lor vorbeşte Ioan Oltean, ei sunt absenţi din peisaj”, a spus Dobra.

El a precizat că liderul PDL BN, Ioan Oltean, ar trebui să vorbească despre str. Tărpiului, despre metroul uşor sau despre centura Bistriţei. ”Nu despre asta cred că vorbeşte Ioan Oltean cu Ovidiu Creţu, atunci când îl sună pe domnul Creţu. Dacă mă deranjează? Nu, doar cred că domnul Creţu ar trebui să vorbească cu Botiş şi Sbârciu. Oricum, Ioan Țintean nu îl sună pe Ioan Oltean, aşa cum nici Crin Antonescu nu îl sună pe Răzvan Mihai Ungureanu sau Traian Băsescu”, a adăugat vicepreşedintele PNL BN.

Concluzia? Nu există pârghii de dialog cu PDL, deoarece ”cu aceşti oameni nu mai e nimic de discutat”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.