Actualitate Politică

Doris Moldovan: Îi atrag atenția președintelui CJ că repetarea unei asemenea situații ar fi un abuz

”În 2014, după alegerile prezidențiale, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a împărțit banii proveniți din rectificarea bugetară doar la 15 comune, cele în care a câștigat alegerile Victor Ponta.

Acum există riscul să se repete istoria, deoarece în 29 noiembrie a avut loc ultima rectificare bugetară a Guvernului Cioloș, iar la noi în județ distribuirea banilor depinde tot de Consiliul Județean condus de Emil Radu Moldovan.

Deși Direcția Generală a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud a împărțit primăriilor cei 80% din suma care revine județului Bistrița-Năsăud, în temeiul unei formule legale de calcul, conducerea Consiliului Județean nu a convocat încă ședința pentru alocarea celor 20% din suma totală care revin competenței acestuia, repartizare ce se face în baza unor criterii proprii.

Această situație pune în dificultate primăriile care la rândul lor nu-și pot face propria rectificare bugetară și să cheltuie în timp util banii alocați. Solicităm președintelui Consiliului Județean convocarea de îndată a ședinței, în vederea repartizării resurselor financiare către teritoriu.

Amânarea ședinței până după alegerile parlamentare presupune intenția președintelui Consiliului Județean de a repeta abuzul din 2014 și a aloca banii primăriilor care dau voturile PSD.

Atrag atenția domnului președinte al Consiliului Județean că repetarea unei asemenea situații va constitui un abuz ce nu va putea rămâne nesancționat”

Doris Moldovan, consilier județean PNL

(PE) PNL Bistrița-Năsăud

25 comentarii

 • Raducu a reactionat de indata ! Doamna Doris, jos palaria ! De astfel de oameni avem nevoie in Parlament, care sa se lupte pt noi . Sa stiti ca aveti foarte multi sustinatori , bafta

  • e campanie electorala si fiecare candidat cauta o oportunitate sa iasa in evidenta
   daca ajunge sus, nu veti mai auzi de ea!
   decat atunci cand se vor numara voturile pentru marirea de salarii si pensii pentru parlamentari!!!!!

 • Această femeie dă clasă tuturor nimurucilor politicari din Pesedeu , fără urmă de îndoială! În comparație cu Doina Pană e ca și cum ai pune un Ferrari lângă un IMS…

 • …ai uitat când Liviu Rusu persecuta fără milă tot ce nu era pdlist?…Unde erai atunci să strigi să se facă dreptate?…Se mai și pozează Olteanu cu tine în campania asta…mă mir Crinuța cum de nu te susține…și Nelu Botiș….asta e familia ta….sunteți aceiași de 20 de ani….Doamne apără-ne…cu Băsescu ne-ați nenorocit….ce vă oprește să nu ne executați încă o dată?

  • Moșule, de nenorocit v-ați nenorocit dvs cu propriile mânuțe votând atâta amar de vreme toate scursurile Universului , securici unul și unul care în 26 de ani v-au șutit chiar și pita de pe masă. Cât despre Băsescu…acela a fost un brav președinte , fără doar și poate!

 • M-a surprins aceasta doamna cu pozitia ei cand i-a fost respins proiectul cu harta, acum ma surprinde din nou. Si ma surprinde placut . Nu ma asteptam sincer! Un astfel de om se va bate si in Parlament pentru noi . Aveti votul meu si al familiei mele , zilele astea eu personal am sa va fac campanie . Succes,doamna !

 • E singura din tot partidul ala care ia atitudine ,care vine si cu lucruri concrete. Doamna,jos palaria ! Aveti potential de parlamentar.Votul meu il aveti !

 • Felicitari DORIS dar puteai sa spui mult mai multe,in aceasta campanie.Nu am auzit nici un coleg contracandidat sa spuna ceva despre psedeu din bistrita nasaud. Macar daca le puneati in poza VILOACELE CONSTRUITE de pesedei sefi si cistigati cateva procente.CAMPANIE AMORFA ATI DESFASURAT liberali din judet care numai liberali nu sint.PACAT. NU mai este oltean
  tul este amorf fara el.PACAT.

 • Sa-l intrebe DNA-ul pe Radu din ce salariu si-a facut viloacele de la Bistrita si Colibita , din ce salariu merge la vanatoare in Africa de Sud si Alaska ,de ce da lucrari numai firmelor agreate de PSD , de ce a combinat gunoaiele judetului cu Supercom fara licitatie si de ce s-a umplut groapa de la Tarpiu in 2 ani cand trebuia sa se umple in 20 ? Dupa aia mai vedem cine ii arunca chiftele cu prastia peste gardul din sarma ghimpata .

 • Bine punctat, Doris Moldovan ! Asteptam din partea voastra sa iasa cineva si sa ia atitudine . Ai dovedit inca o data nu doar ca iti meriti locul , ci ca meritai sa fii cap de lista . Succes!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS