Actualitate Politică

Doris Moldovan, candidat la Camera Deputaților din partea PNL: ALEGE cum va arăta viitorul! Împreună suntem mai puternici!

”Alegem! În fiecare zi, fiecare dintre noi alege încotro merge, cu cine merge, ce spune, ce face, iar toate aceste alegeri, ne-au adus aici unde suntem astăzi. Uneori alegem cum ne spun alții, fără să realizăm că de fapt puterea este în mâinile noastre, a fiecăruia dintre noi.

Unii alegem să plecăm în străinătate, alții alegem să rămânem acasă, dar cu toții purtăm în suflet locurile unde ne-am născut și am crescut, tradițiile și obiceiurile, oamenii dragi și mai ales mâinile mamei și pâinea caldă de acasă.

Oriunde am fi, înțelegem că nicăieri nu e ca acasă și toate acestea pentru că ne iubim țara, România noastră!

Eu am ales să rămân aici, acasă și acum să candidez pentru Camera Deputaților, să reprezint cu cinste județul Bistrița-Năsăud în Parlamentul României.

Sunt hotărâtă, dacă voi obține votul dumneavoastră, să fac tot ce ține de mine să avem legi bune, să păstrăm și să ducem mai departe tradițiile și obiceiurile românești, să aducem satele mai aproape de orașe și să creăm un viitor mai bun pentru noua generație.

Spuneam la început că sunt momente în care trebuie să alegem. 11 decembrie 2016 este un astfel de moment.

Acum, alegerile noastre au un scop comun, decidem cum va arăta viitorul nostru, alegem încotro va merge România!

În 11 decembrie alege PNL! România va merge înainte prin forța solidarității noastre! Împreună suntem mai puternici!”

Doris Moldovan, candidat PNL la Camera Deputaţilor

(PE) PNL Bistrița-Năsăud

34 comentarii

 • Liberalismul dezbină societatea şi măreşte diferențele dintre bogați şi săraci.
  PNL nu este soluția la problemele României. Diferențele dintre bogați şi săraci se vor adânci pt. filosofia PNL este „fiecare e liber să se descurce”. Bogații se vor descurca, insă sunt si oameni care nu se pot descurca. Pe acestia nu o să îi mai ajute nimeni.
  Dacă sunteți nemulțumiți de felul in care este condusă țara de către PSD, votați USR Uniunea Salvați România !

  • Asa e !
   Ne-am lamurit in ultimii 27 de ani de competenta si ipocrizia oamenilor politici din PSD , PNL, ALDE , PMP – partidul lui base .
   Singura varianta e aceea de a-i schimba cu oameni noi, care n-au mai fost implicati in politica , adica oamenii din USR – oamenii lui Soros cum ne spun ceilalti pt a gasi ceva pt a ne discredita !
   Voi, politicienii de pana acum , ati vandut deja Romania strainilor asa ca lasati-o mai moale cu Soros !

  • Liberalismul si liberalii au facut Unirea. Daca nu erau liberali ca Bratienii, Romania era jupuita si impartita. Asa ca, votam Partidul National Liberal!

  • O mica precizare domnule Gigi. Unirea au facut-o cei care au fost la Alba Iulia pe 1 decembrie 1918 . Au fost acolo oameni mari, prea repede uitati, printre care și Bistrițeni. Intelectualii ardeleni in anii de început ai secolului trecut sunt modele care ar merita sa fie urmate.

  • ai UITAT DE PSD.DORIS PRIN VOTURILE NOASTRE VA AJUNGE deputat de bistrita.Chipul lui DORIS EXPRIMA DEPUTATUL adevarat de BISTRITA.SUCCES.

 • Oltean a ales sa te propulseze si sa te puna pe locul 2 , in caz ca Robert nu face treaba va fi schimbat din functia de presedinte si doar asa vei ajunge deputat de BN.

  • Sighiartau se va retrage, sa lase cale libera pentru Doris Moldovan!!! este doar un iepure aruncat in fata fiindca are in spate votanti din cultul pe care il reprezinta. Comanda va fi alta!!!Se stie!!!! cei care il vor vota vor fi foarte dezamagiti de manipularea grosolana gen Mexicanu !

 • Oare daca nu intervenea Oltean – tatal Pdl-ULUI bistritean , care erau numele celor propusi de PNL pt parlamentare ?
  Nu cred ca intra in schema Doris .

  • ionele dar cine vroiai sa fie .noi cei multi consideram ca DORIS MOLDOVAN chiar merita sa ajunga deputat de Bistrita.Te sustinem si votam DORIS.SUCCES.

 • Vreau sa spun un lucru. Doris Moldovan nu e vinovata ca Oltean a facut anumite greseli . Trebuie apreciata aceasta doamna,ca in ciuda rautatilor adresate de unii in spatiul virtual (majoritatea sub pseudonime), nu a intors spatele unui om care se afla la greu. Altii care acum un an si ceva se bateau sa stea in dreapta si stanga si se laudau care mai de care cat de prieten e cu „Crocodilu”, au dat bir cu fugitii . Faptul ca i-a ramas alaturi, ca isi asuma acest lucru si ca nu i-a intors spatele arata taria de caracter , arata ca Doris Moldovan e un OM adevarat si ca nu te lasa la greu. Sunt putini astfel de oameni. Succes doamna Doris Moldovan !

  • Putea s-o propuna pe Crinuta Dumitrean , sa-si mai spele si el pacatele !
   Saraca femeie , cate indura pt el !
   Toate au fost promovate pe criteriul meritocratiei !

  • ce greseli a facut oltean ma ra–-le .fara oltean toti sint ca tine.Asa ca vasile salagean mai atent cu afirmatiile.Oltean a fost si este o mare valoare in societate.Fara el sa demonmstrat ca un chelner a devenit fruncea politicii din bn.dupa 11 vei vedea ca dreapta va guverna romania.

  • dA SARACII DE NOI pentruca psd ne-a dus in pragul saraciei ,a vindut tot din romania.Hoti dovediti.Si altii dupa ei.te votam Doris

 • Tara asta va fi guvernata de penalii PSD pe viitorii 4 ani pentru ca tinerii nu ies la vot . Vor vota cu PSD-ul asistatii social ( 100% ) , pensionarii comunisti ; militarii cu privilegii si pensii speciale ( 95% ) si trantorii de la tara ( 100%) care voteaza PSD pentru doua beri căpătate la bufetul din sat . Astia vor pune PSD-ul la putere .

  • ce varsta au parintii tai Denis??? dar bunicii?? nu inteleg de ce dati in pensionari de parca au vina suprema!!!!

 • Ati facut campanie pentru voi nu pentru partid. V-ati aranjat cu totii la coafor, dar macar de mergeati la acelasi coafor sa va coalizeze el ( un pic fixativ in plus). Asa, sunteti departe de a fi o forta politica care sa concureze cu PSD. La cum se prefigureaza lucrurile , PNL si adunaturile din alte partide care nici nu vor intra in parlament, nu puteti face o FORTA DE DREAPTA. Cu 25% si restul, care nici nu stii cat vor sta aliati cu PNL, cum poti sa bati 40%? Si daca v-am trimite noi, mai multi PNL-isti in parlament, ve-ti fi votantii impotriva oricarei legi PSD, rea sau buna. Si asta nu e vina PSD, e vina voastra PNL pentru ca nu stati la masa cu cei ce gandesc liberal, sa-i aduceti langa ce poate fi alternativa, un PNL puternic, cel putin la 40% ca PSD.
  Altfel, nu vad de ce am vota PNL la Bistrita.

  • prin institutiile publice deja se stiu cei care vor fi sau vor sa fie noii directori. Au umblat cu afise pe ascuns in timpul serviciului!!! si asteapta sa vina schimbarea sa sufle fotoliile, sa-si recupereze pierderile. Ca in toate alegerile, cineva sta la panda…..totul este pentru ei!! niciodata pentru ceilalti!!!

 • Filosoful Mihai Şora îi îndeamnă pe români să meargă la vot în 11 decembrie, arătând că de aceste alegeri atârnă soarta noastră în următorii patru ani, precizând că în ziua alegerilor el va avea o sută de ani, o lună şi patru zile şi va merge să voteze. El mai spune că este important votul, dar este important, de asemenea, să gândeşti înainte de a pune ştampila pe numele ales, să nu o pui la întâmplare: „Tu îţi alegi, în fond, pe cineva care să-ţi reprezinte ţie interesele şi, pentru ca să-l alegi bine, trebuie să-l cântăreşti, să te informezi, să nu iei votul drept o simplă formalitate. E vorba de soarta ta: tu pe asta pui ştampila! Deci cântăreşte-o bine”.
  Prin gestul sau de a merge la vot, chiar si la aceasta varsta venerabila, Mihai Şora le reaminteste românilor că au datoria morală să îşi exprime opţiunea, ca să poată spune că sunteţi cetăţeni responsabili, cu drepturi depline, inclusiv acela de a protesta ulterior, dacă vor fi prost guvernaţi: „Este vorba de soarta mea pentru restul…. cât îmi mai rămâne să mă bucur de viaţă. Voi aveţi obligaţia să mergeţi să votaţi. Altfel, vă pierdeţi dreptul de a vă plânge dacă nu vă merge bine. De aceea vă îndemn, oameni buni, să mergeţi duminica viitoare să votaţi: să puneţi ştampila pe numele pe care-l alegeţi VOI: după matură chibzuinţă!”.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS