Școala Gimnazială ”A.P. Alexi” și Grădinița cu program prelungit – Creșa din Sângeorz-Băi au primit fiecare câte un autoturism electric din partea Primăriei Sângeorz-Băi.
Administrația din orașul stațiune a decis să cedeze cele două mașini Dacia Spring unităților de învățământ ”pentru un oraș mai modern și mai verde”.
Primăria Sângeorz-Băi a achiziționat în total 8 autovehicule electrice prin Programul Rabla 2024 finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu.
Șapte dintre cele 8 autoturisme full electric au fost achitate integral cu ecotichete în valoare de peste 700.000 de lei plus TVA, iar altul în valoare de 148.900,00 lei + TVA a fost plătit cu un ecotichet și bani de la bugetul local în completare.
Citiți și vă informați: aici sunt banii dv. ! O mașină de peste 30 mii euro pentru o creșă și multe altele pentru comuna ”Sâmgiorz” !? A înnebunit lupu, d-aia nu sunt bani.
Voi nu aveti gaz in Sangeorz si nu sunteti in stare sa faceti investitii in turism pentru a pune orasul Sangeorz Bai pe harta nationala a destinatiilor balneo-climaterice!
Vai de el „oras” verde si modern!
0 viziune pe termen lung.
Unde sunt proiectele pentru atragerea investitorilor in special pentru sectorul turistic ,oferind facilități fiscale sau spații pentru afaceri ???
Exista la ora actuala un plan de management pentru urmatorii ani ? avand in vedere ca ar fi alternative mult mai utile : precum Reabilitarea și promovarea stațiunii balneare, astfel încât orașul să devină o destinație turistică atractivă.
Pentru a atrage turiști și a oferi locuitorilor activități recreative, orașul are nevoie de:
Orasul are nevoie de infrastructura in primul rand.
Nu exista o viziune clara si concisa fata de potentialele zone pentru drumeții, ciclism și sporturi montane. Acest oras are nevoie de trasee turistice care sa aiba ca punct de plecare orasul Sangeorz Bai.
Aici s-ar putea practica diverse forme si tipuri de turism, care s-ar plia extraordinar cu mediul inconjurator datorita pozitionarii sale intre Muntii Rodnei si Muntii Bargau precum și datorită izvoarelor minerale care i-au adus statutul de stațiune balneară;
Domnule Primar, de ecoturism, turism montan, turism de aventura si sporturi extreme ati auzit?
Turismul cultural istoric nu prea tine la Bistritenii Psd-isti, nu are priza la „teleormanul ardealului”, eventual cel gastronomic si „rural” unde si-ar putea umple matzul cat de repede ghertoii amatori de cultura.
Dacă autoritățile și antreprenorii locali colaborează, orașul ar putea deveni un hub turistic care să combine sănătatea, aventura și autenticitatea rurală, prin promovare eficientă si prin strategii de marketing și pachete turistice.
Mașină roșie, în ton cu conducerea județului. Totuși, odată chix cu numărul de înmatriculare, da’ nici mult nu mai avea și îl nimerea.
Ei să fie sănătoși, că tentativa aia de oraș numită Sângeorz Băi a mere înainte cumva. Dade li s-or face milă conducătorilor de triburi, de la nivel național ori local, și vor implementa mult dorita reorganizare administrativă. Așa ar avea o șansă și pseudo-orasele astea.
Valea Borcutului e praf, bine ca avem masini bune la primarie 🤣