Recomandări Social

Două comune au ieșit din carantina de noapte

Conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud nr. 186 din 15.10.2021, deoarece incidența a scăzut la 5,5 la mia de locuitori, restricțiile de circulație pe timp de noapte nu se mai aplică în comunele Șieu Odorhei și Rodna.

În orașul Sângeorz-Băi și comuna Budești se instituie măsuri pentru incidență peste 3.

În continuare, carantina de noapte pe tot parcursul săptămânii se aplică în municipiul Bistrița, unde incidența se apropie de 9.

În localitățile unde incidența este mai mare de 6 accesul la competițiile sportive, săli de cinema, săli de spectacole, evenimente culturale în aer liber, nunți, botezuri, mese festive (la aceste evenimente private nu mai mult de 200 de persoane), restaurante, cafenele, terase, săli de fitness, săli de jocuri, piscine interioare, locuri de joacă se face, numai între orele 05.00-24.00, până la 50% din capacitatea spațiului și este permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală, pe baza certificatului digital, nefiind permisă intrarea pe bază de test. Purtarea măștii devine obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise. În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, magazinele au program până la maxim ora 22.00, iar circulația persoanelor este interzisă pe timp de noapte, excepție fiind persoanele vaccinate sau trecute prin boală, plus cazurile de urgență cunoscute. La incidență mai mare de 7,5, carantina de noapte se aplică în toate zilele săptămânii.

Aici măsurile pentru incidență peste 6 / Aici măsurile pentru incidență între 3 și 6

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS