Social

Două familii din Beclenuț, rămase fără acoperiș deasupra capului, au nevoie de ajutor

(FOTO) Bisericile ortodoxe din Beclean și grupul de donații ”Dar din dar se face rai – Beclean” au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru două familii din Beclenuț care locuiau în aceeași casă după ce un incendiu i-a lăsat fără acoperiș deasupra capului.

”Două familii care locuiau în aceeași casă din Beclenuț – pe care și-au construit-o de curând – au rămas fără acoperiș deasupra capului. Săptămâna trecută, a izbucnit un incendiu de la coșul de fum și a ars acoperișul. La îndemnul preoților Dragoș Cristian, Claudiu Zinveliu și Vasile Cherhaț, ne alăturăm și noi să dăm o mână de ajutor acestor oameni acum, în Postul Paștelui, ca să îi ajutăm să-și refacă acoperișul”, a scris Mihaela Săliștean, administratorul grupului ”Dar din dar se face rai – Beclean” .

Locuitorii orașului Beclean sunt îndemnați să doneze bani la oricare dintre bisericile ortodoxe din oraș, iar dacă nu reușesc să ajungă la niciuna dintre ele, să o contacteze pe Mihaela Săliștean pe grupul de Facebook.

Cei care au lemn bun de construcții, se asemenea pot da o mână de ajutor.

”Dacă puteți dona lemn, de asemenea e binevenit. Haideți să dăm dovadă de solidaritate și de această dată și să ajutăm aceste familii aflate în necaz”, a mai scris Mihaela Săliștean pe grup.

În prezent, cele două familii din Beclenuț nu pot locui în casă, fiind găzduite temporar de rude și cunoștințe. Nu își pot reface singure acoperișul fiindcă au rămas fără bani după ce i-au investit pe toți în contruirea casei.

2 comentarii

  • depinde de firma de asigurari si de ce asigura.
    eu de ex am asigurare pe apartament tot de 50k euro si platesc prima pe an de cca 100 euro.

    dar este ok si ce ati spus dvs.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.