Social

Două funcții de conducere în instanțe din județ, scoase la concurs de Consiliul Superior al Magistraturii

Funcțiile de președinte al Judecătoriei Năsăud și de vicepreședinte al Judecătoriei Bistrița au fost scoase la concurs, candidații interesați să ocupe aceste poziții putând să se înscrie până în data de 15 octombrie a.c., anunță Consiliul Superior al Magistraturii.

În prezent, președinte al Judecătoriei Năsăud este judecătorul Anca-Roxana Giurgean, iar vicepreședinte al Judecătoriei Bistrița este magistratul Alin Lenuț Pop.

Potrivit Consiliului Superior al Magistraturii, în data de 31 octombrie a.c. se va da testarea psihologică, în 2-8 noiembrie va fi un interviu- testare psihologică de evaluare a capacității candidaților de a lua decizii, de a-și asuma răspunderea și de a rezista la stres, iar în 18-28 noiembrie își vor susțin e proiectul. În data de 5 decembrie va fi o probă scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

AICI calendarul estimativ al concursului și AICI bibliografia și tematica.

Secția pentru judecători a CSM a hotărât aprobarea organizării concursului sau examenului pentru numirea judecătorilor în funcţii de conducere la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii, în perioada septembrie-decembrie 2021, precum şi a calendarului de desfăşurare a concursului.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS