Actualitate

Două persoane reținute și șase sub control judiciar după un scandal la Viișoara

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au intervenit duminică în localitatea componentă Viișoara din municipiul Bistrița, unde a izbucnit un scandal la care au participat mai multe persoane.

La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că 5 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 46 de ani, din Bistrița și Pinticu, s-au agresat reciproc pe o stradă, în prezența altor persoane, fiind totodată cauzate și distrugeri la două autoturisme parcate.

În urma conflictului, un bărbat de 31 de ani din Pinticu a fost transportat la spital.

Luni, în urma extinderii cercetărilor și a probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a opt persoane din Bistrița și Pinticu, cercetate pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 16 și 46 de ani, au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Ulterior, în urma audierilor, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus plasarea sub control judiciar, pentru 60 de zile, a șase dintre persoanele reținute, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS