Actualitate Recomandări

Două străzi din Bistriţa au intrat în modernizare. În ce stadiu sunt lucrările (FOTO)

Primăria Bistriţa a început lucrările de modernizare a străzii Colibiței și de asfaltare a străzii de pământ Grigore Moisil. Pe o porţiune din strada Colibiţei a fost scos în întregime asflaltul vechi, iar pe Grigore Moisil se lucrează la trotuare, anunţă viceprimarul Cristian Niculae pe Facebook.

Strada Colibiței se află într-un proces de modernizare care presupune desfacerea completă a asfaltului vechi, înlocuirea stratului de suport și reasfaltarea în totalitate. Durata lucrărilor este de 12 luni.

Pe strada Grigore Moisil, care până în prezent era de pământ, se amenajează în acest moment trotuarele și se pregătește pentru asfaltare.

„În ultimii 2 ani au fost asfaltate un număr de 16 străzi de pământ din municipiul Bistrița și efectuate lucrări de reparație pe majoritatea celorlalte. Continuăm activitatea și în conformitate cu ceea ce ne-am angajat în anul 2016, vom asfalta cel puțin 10 străzi de pământ în fiecare an, 40 de străzi în total. Prin proiectele accesate de către primăria municipiului Bistrița în următorii ani, urmează să refacem și marile bulevarde ale orașului”, a mai scris Cristian Niculae.

3 comentarii

  • Niculaie, cei cu tiganeala de pe strazile Sg.Maj.Octavian Popa, 1 Mai si Gh.PopDebasesti?
    Asa se face o reparatie la o strada?
    Asa se astfalteaza o strada, carpeala denivelata pe mijloc iar in zonele de parcari ai lasat gropiile in astfalt? Nu iti este rusine?

    Te-ai implicat personal in aceasta lucrare, nu?
    Se vede.

  • No mă… Mniculaie aista ș-o făcut cont pă feisbuc și spuie la pretini că el punie asfalt pă străzî?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS