Actualitate

Două surori, găsite moarte în casa din Rodna unde locuiau cu fratele lor

Două surori de 41 și 52 de ani, au fost găsite moarte în casă. Asistentul social al Primăriei Rodna s-a dus să vadă de ce nu a venit cea mai mare dintre surori să își ridice banii – ea fiind asistentul personal al celeilalte – și a descoperit că erau decedate de ceva vreme.

Potrivit unor surse locale, femeia de 41 de ani era persoană cu dizabilități, iar sora ei asistentul ei personal care își primea salariul de la Primăria Rodna. Întrucât nu s-a dus să-l ridice luna aceasta, asistentul social s-a deplasat către casa celor două să verifice în ce stare sunt. Pe drum s-a întâlnit cu fratele lor care i-a spus că sunt moarte. Angajatul Primăriei Rodna a alertat autoritățile, iar polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi s-au dus de urgență la Rodna.

S-a alăturat o echipă formată din criminaliști și polițiști de la investigații criminale care au început o anchetă să afle cum au murit cele două.

Ca urmare a evenimentului sesizat astăzi în localitatea Rodna, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au dispus efectuarea necropsiei cadavrelor celor două femei identificate.

În urma efectuării necropsiilor de către Serviciul de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, nu au fost identificate urme de violență, nefiind suspiciuni cu privire la cauză deceselor.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a survenit decesul celor două persoane.

Fratele celor două femei a fost dus la audieri.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS