Actualitate

Încă două zile libere, minivacanțe de Crăciun și de Anul Nou pentru bugetari

Angajaţii din sectorul bugetar vor avea două zile libere în plus de sărbători, în ajunul Crăciunului și al Anului Nou. Ca urmare a deciziei Guvernului, luni 24 decembrie și luni 31 decembrie vor fi zile libere.

Bugetarii vor avea vacanţe prelungite de Crăciun şi de Anul Nou, dat fiind faptul că 24 decembrie şi 31 decembrie sunt zile de luni urmate fiecare de zile libere (25 și 26 decembrie respectiv 1 și 2 ianuarie), făcându-se astfel punte cu zilele libere din weekend (22-23 decembrie respectiv 29-30 decembrie).

Astfel, cele două perioade cu câte cinci zile libere sunt sâmbătă 22 decembrie – miercuri 26 decembrie și sâmbătă 29 decembrie – miercuri 2 ianuarie.

Între 22 decembrie și 6 ianuarie, zile lucrătoare sunt 27-28 decembrie (joi-vineri) și 3-4 ianuarie (joi-vineri).

Elevii vor fi în vacanța de iarnă în perioada 22 decembrie 2018 – 13 ianuarie 2019.

12 comentarii

 • Si 27 si 28????
  Isi rup puntea pentru a semna condica??? Oricum nu fac nimic!!! Doar platouri, rasete si voie buna pe banii mei!!!! Si ai celorlalti prosti!!!!
  Mai bine sa stea acasa sa se uite la tv…. iar cine are de lucrat sa lucreze!!!

 • Eu cred că ”democrația noastră” este valabilă numai pentru unii, drepturile nu sunt egale pentru cetățeni, numai pentru cei care lucrează la stat, dintre care majoritatea (98%) sunt plă-tiți din contribuțiile celor care au produs și produc, adică totdeauna au lucrat și lucrează, pentru a susține huzurul celor dintâi. Oare când vor fi valabile drepturile, libertățile și obligațiile egale pentru toți cetățenii români, așa cum prevede Constituția țării???

 • Nu toti bugetarii stau degeaba! asa cum eu nu generalizez nivelul de cultura al celor ce posteaza aici dup ace scrieti voi, nici voi nu ar trebui sa generalizati experientele proprii.

  • Bugetarule, nu știu dacă te-ai referit și la mine, doar bănuiesc după dezaprecierea primită la comentariul meu, dar ai dat-o în bară, deoarece 98% nu este 100%, deci am lăsat loc până la generalizare. Dar să știi că semidocta a uitat intenționat să vă comunice că cele două zile acordate în plus se recuperează, așa că practic v-a păcălit din nou sau iarăși. Îți doresc totuși Un Crăciun fericit! Un An Nou cu bucurii și sănătate! precum și Minivacanțe dintre cele mai plăcute!!!

 • Unii cu liberul altii cu lucrul……….nu inteleg de ce nu se respecta legislatia in vigoare, adica sa fie liber doar in zilele considerate sarbatori legale (25 si 26 dec., respectiv 1 si 2 ian.), ca si asa sunt destule sarbatori de-a lungul anului…………in tara asta se promoveaza prin lege la maximum chiulul si nemunca……………….in alte tari e liber de Anul Nou doar ziua de 1 ianuarie……….tot se vorbeste in ultimul timp in media ca ar trebui sa fim uniti, sa nu ne mai injuram unii pe altii, etc., chiar si aceste mici inegalitati in drepturi intre cetateni duc la inechitati si disensiuni intre cetateni, promovind ura sociala……………

  • Nu doar în România se procedează așa, mai sunt și alte țări europene care fac “punte” și leagă sărbătorile legale de week-end, doar că acolo legea e lege și o respectă și cei din domeniul privat!

 • Nu cred ca au cerut bugetarii zile libere.
  Decat sa recuperezi sambata sau concediu de odihna mai bine se lucreaza normal.
  Cat despre prime nu primeste nimeni nimic.
  Dar la privatul care se respecta toti cei angajati primesc bani, produse alimentare (carne de port etc) asa ca mai incet cu jignirile.Sz ma contrazica privati.
  Sarbatori fericite si La multi ani la toti inclusiv carcotasilor.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS