Politică

Dragnea: Oltean, în perioadele în care nu înghite şi nu scuipă broscoi, e un mare mincinos

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Bistriţa că omologul său de la PDL, Ioan Oltean, este "un mare mincinos" în perioadele în care "nu înghite şi nu scuipă broscoi".

Liviu Dragnea a fost întrebat când va fi aplicat rezultatul referendumului în care românii au spus că doresc reducerea numărului de parlamentari şi Parlament unicameral.

„Noi avem un referendum, ei nu îl mai au. Aceasta este o dovadă relevantă a ipocriziei acestui partid. Au răvăşit o ţară întreagă, urlau pe toate căile despre necesitatea ca numărul de parlamentari să fie redus, numărul Camerelor să fie redus, eventual să fie desfiinţat Parlamentul. Şi acum au uitat de toate aceste lucruri”, a spus Dragnea.

El a declarat că USL a luat „în serios” referendumul fiindcă exprimă voinţa românilor.

„Ne-a plăcut, nu ne-a plăcut, noi suntem acolo că ne aleg românii. Ca urmare, am depus un proiect de lege în Parlament în care noi am propus reducerea numărului de parlamentari şi alegerea acestora într-un singur tur, la fel cum este ales preşedintele CJ şi va fi ales şi primarul. Noi solicităm acest lucru”, a spus Dragnea.

Un jurnalist i-a spus apoi că secretarul general al PDL, Ioan Oltean, ar fi declarat că iniţiativa USL este o „mare şmecherie” fiindcă ar presupune modificarea mai multor legi.

„Ioan Oltean, în perioadele în care nu înghite şi nu scuipă broscoi sau în cele în care nu face jocuri cu energia, este un mare mincinos şi o spun la el acasă. Noi nu am pomenit acolo de o singură Cameră a Parlamentului. El bate câmpii şi este un mare mincinos. Proiectul nostru de lege cuprinde toate aceste modificări. Noi vorbim aici de câteva articole care modifică alte câteva articole din alte legi. Parlamentul, în principiu, de aceea e inventat şi statuat ca să adopte legi sau să modifice alte legi. Ei ce fac acum cu comasarea alegerilor? Ştiţi câte legi modifică? Printr-o decizie modifică şi Constituţia României. E o minciună sfruntată. Ei îşi bat joc de o decizie a poporului român pe care şi-au exprimat-o românii prin referendum”, a spus Dragnea.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS