Politică

Înţepături de sărbători! Samuel Coman să nu se bage în Partida lui Neia!

După ce liderul Organizaţiei de Tineret a PNL Bistriţa-Năsăud, Samuel Coman, a spus că liberalii vor interveni la Pintic, unde bărbaţi de doi metri dau năvală în şcoli şi ameninţă pe toată lumea, Emil Neia Lăcătuş a sărit ca ars.

„Coman să nu se bage în Partidă! Să-şi vadă de partidul lui”, a tunat liderul Partidei Rromilor Pro Europa, Emil Neia Lăcătuş, care e convins că liberalul „n-a avut subiecte” pentru conferinţa de presă a PNL şi de aceea a exagerat în felul acesta un caz care nu merita măcar să fie pomenit.

Lăcătuş a declarat că nici vorbă de violenţă în şcoli la Pintic şi în alte 20 de localităţi, cum spunea Samuel Coman, ci mai degrabă de un caz normal în care un părinte supărat s-a dus la şcoală să se intereseze de soarta copilului său.

„Şi eu am mers la şcoală, la fiica mea, dar acest lucru nu înseamnă că am ameninţat pe cineva. Cred că Samuel Coman nu a avut subiecte şi a găsit unul. Eu îl sfătuiesc să îşi vadă de partidul lui. Noi ne descurcăm foarte bine cu rromii noştri”, a spus Neia Lăcătuş, supărat pe afirmaţia lui Coman care a spus că, la Pintic, Partida Rromilor nu îşi prea face treaba, aşa că liberalii se vor ocupa în locul ei.

Cristiana Sabău

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS