Recomandări Social

Drumul care face legătura între Chiochiș și județul Cluj va intra în modernizare

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a depus la Agenția pentru Protecția Mediului solicitarea pentru emiterea acordului de mediu aferent proiectului Modernizare DJ 172A, km 26+000-33+000 Chiochiș – limită județul Cluj”.

Investiția pe tronsonul de 7 km se ridică la peste 29 de milioane de lei.


Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20 şi la sediul titularului Consiliul Județean, în zilele de luni-joi, între orele 900 – 1500 şi vineri, între orele 900 – 1300.

Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

Etichete

5 comentarii

 • Cu multă veselie la atac, e o întârziere de 30 ani de când trebuia făcut!!! Și fără tăierea panglicei la final, nu e necesar…
  Lăsați show-ul.
  Oamenilor aceștia trebuie dat facilități mai bune pentru a se putea mișca!!?

  16
  3
  • Dar organizatia locala UDMR – ce a facut in ultimii 30de ani?
   Dar organizatia judeteana UDMR – ce a facut in ultimii 30 de ani – pentru oamenii acestor locuri ? Prezentati macar vreo 5-6-7 propuneri sau proiecte chiar neaprobate. Altfel… „E usor a scrie versuri/ Când nimic nu ai a spune/ SA INSIRI CUVINTE GOALE/ Ce din coada au sa sune…” scria (in urma cu… mai bine de 30 de ani) un mare poet. (Roman)

   9
   1
 • Cei ce ne- am născut pe acele meleaguri,știm cât de important este drumul care leagă Chiochișul de Buza și Țaga,Pescarii vor putea scurta câteva zeci de km ,dacă vor alege varianta Lechinta -Matei. Chiochis-Habadoc-Țaga. Nu fiți pesimiști! Asa cum îl știm pe Radu Moldovan. ,eu cred ca la anul mergem pe asfalt la pescuit și cu orice probleme vom avea.FELICITĂRI!

  4
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS