Sport

Drumul Mingii ajunge la Bistrița

Vineri 20 mai, Drumul Mingii face o ultimă oprire, la Bistrița, înainte de finala Cupei României. Suporterii bistrițeni sunt așteptați începând cu ora 14.00, în Parcul Mihai Eminescu.

Evenimentul va începe la ora 14.00, în Parcul Mihai Eminescu, cu un discurs al principalilor invitați: un reprezentant al autorității locale, un reprezentant Timișoreana și un jucător legendă al Cupei României, informează fotbaladevarat.ro.

De la ora 14.30, până la 20.00, cei interesați vor putea lua parte la jocurile și concursurile din locul de desfășurare a evenimentului: sesiuni de întrebări și răspunsuri din istoria cupei, dribling printre jaloane, concurs de ținut mingea pe picior și alte provocări pentru iubitorii fotbalului prezenți la eveniment.

Timișoreana, sponsorul principal al Cupei României, crede în Fotbalul Adevărat și a lansat Drumul Mingii, mișcarea prin care românii își vor arăta pasiunea pentru fotbal.

Timp de 40 de zile, 1000 de iubitori ai fotbalului vor merge, pe rând, cu mingea la picior. 2400 de km și 35 de localități, din Timișoara până la finala Cupei României Timișoreana, de la Brașov. Aceștia vor fi susținuți de mari glorii ale fotbalului românesc, dar și de personalități care cred în valorile Fotbalului Adevărat.

Traseul național a început pe 16 aprilie la Timișoara și trece prin unele dintre cele mai importante orașe ale României: Craiova (23 aprilie), Pitești (1 Mai), Galați (7 Mai), Piatra Neamț (15 Mai), Bistrița (20 Mai). Ultima destinație a Drumului Mingii va fi Brașov pe 25 mai, în aceeași zi în care va avea loc finala Cupei României Timișoreana, dintre Steaua și Dinamo.

Evenimentele Drumului Mingii din fiecare dintre cele șapte orașe vor readuce laolaltă Legendele Fotbalului Adevărat, personalități locale și mai ales iubitori de fotbal ce își doresc să se implice în această campanie.

„Prin Drumul Mingii vrem să arătăm că pasiunea, dedicarea și fair-play-ul sunt valorile care înnobilează fotbalul și îi dau puterea de mobiliza o țară întreagă”, spun organizatorii.

Campania Drumul Mingii este dezvoltată de Timișoreana, sponsorul principal al Cupei României.

 

Foto: fotbaladevarat.ro

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.