Sport

Gloria s-a salvat de la retrogradare

Gloria a remizat pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, în penultima etapă a Ligii I, bistrițenii reușind să se salveze de la retrogradare, în timp ce craiovenii au părăsit prima scenă fotbalistică.

Cu o etapă înainte de final, Gloria Bistrița ocupă locul 14, după ce acumulat 35 de puncte, iar Universitatea se află pe 15, cu 30 de puncte, și va evolua din sezonul viitor în Liga a II-a. Luni, pentru Gloria a marcat Curtuiuș ’35, iar pentru Universitatea a înscris Stoica ’67.  Marius Curtuiuș a marcat primul său gol în Liga I, în minutul 35, la o preluare din șase metri, după o centrare de pe dreapta a lui Keita.  Dorel Stoica a restabilit egalitatea în minutul 67 când a reluat din șase metri, după o respingere a lui Albuț. La meci au asistat aproximativ 2000 de spectatori, între care și trei fani ai Universității.

Jucătorii Gloriei au ieșit cu un banner pe care scria: „Sutem alături de Mihai Neșu”, același mesaj rulând de mai multe ori și pe tabelă. Fotbalistul Gloriei, Ciprian Petre, a jucat meciul 150 în Liga I.

Din cauza polii torențiale din primele 45 de minute, a fost aprinsă nocturna, însă în partea a doua a ieșit soarele. Velcovici a părăsit terenul accidentat, așa cum a fost și cazul lui Cafasso.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS