Social

Drumul Rodna – Măgura Ilvei s-a rupt și e închis circulației

Drumul comunal Rodna – Măgura Ilvei s-a surpat pe o lungime de circa 30 de metri, în urma alunecărilor de teren provocate de intemperiile din ultima vreme în zonă.

Având în vedere deteriorarea tronsonului respectiv, autoritățile au decis închiderea temporară a circulației pe acest drum.

Urmează evaluarea pagubelor de către o comisie de specialitate și, ulterior, reabilitarea porțiunii afectate de ploile abundente.

Drumul respectiv fusese modernizat cu bani europeni în urmă cu câțiva ani.

4 comentarii

 • Vai, vai ce ne mai încurcă și codurile astea. Codul portocaliu, codul roșu, codul galben, reprezintă culorile partidelor care ne mănâncă banii, nervi și sănătatea. Dacă lucrările nu sunt făcute de calitate, asta se întâmplă. Unde sunt studiile geo, pentru care s-au păpat milioane? Din păcate fff multe lucrări sunt făcute de mântuială, cu bani mulți, împărțiți de băieții deștepți pe studii, comisioane, parandărături, iar efectiv calitatea lucrărilor, lasă de dorit. Ba mai auzi pe unii că nu-i bai, că-s bani europeni, nu-s de-ai noștri…ba-s de-ai noștri, plătiți prin contribuția anuală la bugetul UE, prin taxe și impozite. No, amu alți bani, altă distracție, din banii noștri. Necazul amărăștenilor, bucuria hoților.
  PĂREREA MEA!

  33
 • Întrebarea nu era DACĂ, ci când ?
  Lucru de mântuială, spoială ce a ținut cât banii încasați.
  Dă-i în dobă pe europenii ăștia, că au bani destui, că la ei îi fabrica.
  Treaba noastră-i să-i consumăm cumva.

 • Uitativa cat e stratul de asfalt,e mai subtire ca margarina data la detinuti ce era de transfagarasan de era facut de actuali, nici nu le poti pomeni numele daca nu vrei sa ai probleme la serviciu, nu numai la ei ci ori unde luccrezi, pacat lucrarea a fost receptionata de cine ,de de cei 8 ‘rebeli din Consiliu local sau de Primar cu consilieri lui.

 • Se duc dealurile la vale… ce va fi cand casele construite pe dealuri din jurul Bistritei pe terenuri de 5000 -7000 euro aria o vor lua la vale???!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS