Recomandări Social

Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru, la ”sărbătoarea sufletului pururi tânăr” de la Colibița

Vineri 10 august se va da startul celei de a VII-a ediții a festivalului de muzică folk Colibița Folk Fest 2018. Open Stage-ul de anul acesta va fi jurizat și se vor acorda premii în bani, iar premiul cel mare constă în câte o chitară electroacustică în fiecare din cele două seri. Sunt înscriși până acum opt concurenți din Bistrița-Năsăud, București și Arad. Înscrierile au fost prelungite până pe 7 august, la nr. de telefon 0742 529 271.

”Față de lista de interpreți în recital prezentată inițial, au intervenit unele modificări.

Vineri 10 august – Antonia & Tudor Ivașcu, Vali Șerban & Florin Săsărman, Puiu Ivanițchi, Grupul Ecoul (Sorina Bloj, Magda Pușkaș & David Gabriel Dody), Cristi Buică și Ducu Bertzi & Constantintin Niculae.

Sâmbătă 11 august – Sorin Găzdac & Ani Gheorghe, Krypton Unplugged, Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Raul Cârstea, Zoia Alecu, Marius Bațu (Poesis), Vasile Șeicaru & Mishu Constantinescu (ex-Bosquito).

Din motive personale, poetul George Stanca nu va putea participa la eveniment, ca de altfel și cel de-al doilea membru al Grupului Poesis, Eugen Baboi.

Amfitrion: Vali Șerban”, se arată într-un comunicat.

”Doar publicul mai trebuie să-și facă apariția, că vremea bună se pare că e de partea noastră. Sărbătoarea sufletului pururi tânăr = Sărbătoarea muzicii folk”, spune Toni Vlad, președintele Asociației Aripi Folktime.

1 comentariu

 • Bertzi a fost recrutat în 28 aprilie 1988 de Securitatea Municipiului Bucureşti, în calitate de gazdă a unei case de întâlniri având numele conspirativ „Victoria”.
  .
  „În dosar se află Angajamentul întocmit şi semnat olograf de către pârât la data de 28 aprilie 1988, în care se menţionează că se angajează să sprijine organele de securitate, prin punerea la dispoziţie a garsonierei în care domiciliază, colaborare pe care o va desfăşura în mod conspirat şi în secret”, mai arată judecătorul Curţii, în motivare.”
  .
  .
  M**E PSD
  M**E POLITIA
  M**E BOR

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.