Social

După ce plâng, la Năsăud, aleşii neamului Ioan Oltean şi Cristian Florian

Deputatul Ioan Oltean şi senatorul Cristian Florian deţin la Năsăud un birou parlamentar, în inima fiefului de dreapta. Numai că electoratul care le bate la uşă e puţin derutat din moment ce pe frontispiciu vede sigla unui partid, iar în interior dă peste altul.  Teoretic!

Un cititor Timp Online care a trecut, duminică, pe lângă biroul parlamentar al celor doi a rămas surprins să vadă că PDL 1sunt atât de nostalgici după fostul PDL încât nu au dat jos sigla partidului de sorginte fesenistă, având un singur trandafir ca simbol. Altă explicaţie nu există.

Admitem cu greu că nu au avut bani pentru alta nouă întrucât lefurile parlamentarilor sunt aceleaşi indiferent dacă sunt la putere sau nu, dar, chiar şi în această perioadă de post negru de la bani publici şi privaţi – cum e cunoscută opoziţia – rămâne de neînţeles de ce e păstrată pe pereţi denumirea unui partid mort după ce s-a tras în el cu săgeata liberală, a unui partid care le aminteşte oamenilor de epoca în care salariile erau tăiate cu 25% şi crinuţele făceau milioane de euro pentru protectorii lor.

Morala? „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

5 comentarii

  • Oltean vorbește ???? Cel mai bogat bugetar din județ? Băiatul semiDeștept din energie??? Omul lui bășesu??? Baronul local de BN ??? Cât despre liberalism NU MAI EXISTĂ de când au fost „fuzionați” de băsiști, Brătienii se răsucesc în mormânt ca elicopterul. MULT TUPEU AU BĂSIȘTII ĂȘTIA !!

  • Nu cred că e lipsă de bani, e în schimb lipsă de respect și de bun simț… și poate că mai există și alt motiv…

    • Mai plang,sau ar trebui sa plinga pt. Crinuta,Lenuta ,pt .copii fam.Gazdac din Nasaud ramasi orfani din cauza broscoiului,pt. privilegiile pierdute,pt.conditiile ce-i asteapta la beciul domnesc,dupa Doris plecat putin ,,cu fusul” la Bucurestii………

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.