Actualitate

După două egaluri, Gloria joacă la Odense în Cupa EHF. Ce spune Horațiu Pașca

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud întâlnește duminică 19 ianuarie, în deplasare, formația daneză Odense Handbold, în etapa a 3-a a Grupei C din Cupa EHF.

În meciul care începe la ora 16.00 se vor întâlni primele două clasate din grupă, favorita Odense care a obținut două victorii și echipa bistrițeană care a făcut două egaluri.

”După două remize poate vine și o victorie… (râde). Ne dorim asta chiar dacă Odense pornește cu prima șansă în acest meci. Echipa daneză are un lot extrem de valoros și cred că este una dintre principalele candidate la câștigarea trofeului în acest sezon al Cupei EHF. Gloria însă traversează o perioadă bună. Mergem în Danemarca să dăm totul pe teren”, a declarat antrenorul Horațiu Pașca, potrivit Facebook CS Gloria 2018.

Din păcate, meciul nu va fi televizat și nu va putea fi urmărit nici pe ehftv.com. CS Gloria 2018 face demersuri pentru a transmite live online pe Facebook această partidă, caz în care Timp Online va prelua transmisiunea.

Sâmbătă, în cealaltă partidă a grupei, Erd HC (Ungaria) – MKS Lublin (Polonia).

Clasament:

În prima etapă a Grupei C, Gloria a remizat la Lublin, 22-22, în timp ce Odense a învins la Erd cu 28-27. În etapa a 2-a, Gloria – Erd 25-25 și Odense – Lublin 35-18.

Meciurile Gloriei în Grupa C a Cupei EHF:

  • Duminică 5 ianuarie: MKS Lublin – Gloria 22-22
  • Sâmbătă 11 ianuarie: Gloria – Erd HC 25-25
  • Duminică 19 ianuarie, ora 16.00: Odense Handbold – Gloria
  • Duminică 26 ianuarie, ora 18.00: Gloria – Odense Handbold
  • Duminică 2 februarie, ora 18.00: Gloria – MKS Lublin
  • Duminică 9 februarie, ora 18.00: Erd HC – Gloria

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.