Actualitate Sport

Echipa de fotbal Gloria intră în play-off de pe locul 3

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a încheiat sezonul regular al Seriei 10 din Liga a 3-a cu o victorie și intră în play-off de pe locul 3 (la două puncte distanță de câștigătoarea seriei, FC Bihor, și la egalitate de puncte și de rezultate directe cu a doua clasată, CSM Satu Mare, însă cu golaveraj mai slab cu un gol).

În ultima etapă, Gloria a trecut în deplasare de Victoria Carei cu scorul de 1-0 (0-0). Golul victoriei a fost înscris de Gheorghe Gondiu în minutul 56.

Antrenorul Adrian Falub i-a trimis în teren pe: Bodea, Georgescu, Runcan, Manolache, Luca (Abdul ’55), Vasile, Rus (Curtuiuș ’76), Gondiu (Savu ’63), Stoica (Copaci ’78), Fridrich, Yameogo (Davordzie ’78).

La finalul sezonului regular (18 etape), ocupantele primelor patru locuri (FC Bihor Oradea, CSM Satu Mare, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și Lotus Băile Felix) intră în play-off, care se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape. Primele două clasate în play-off vor disputa două runde de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a. Mai întâi, în dublă manșă, locul 1 din Seria 10 va întâlni locul 2 din Seria 9, iar locul 2 din Seria 10 va juca împotriva locului 1 din Seria 9. Învingătoarele vor disputa o dublă manșă decisivă pentru promovare.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS