Actualitate

EcoPARC Bistrița, proiect în dezbaterea Consiliului Local. Ce propun PER și UDMR

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Bistrița de joi 22 august se află și un proiect intitulat EcoPARC Bistrița, propus de consilierii municipali Teodor Mârza, Virgil Marton (PER) și Antal Attila (UDMR).

Ce prevede proiectul:

Răspunsul direcțiilor de specialitate ale Primăriei Bistrița:

3 comentarii

  • Excelentă idee! Mai mult decât arbori, proiectul va cultiva o relație mai apropiată între cetățenii Bistriței și mediu legând afectiv oamenii de arborii pe care îi vor planta și pe care îi vor urmări cum cresc. Prin extensie, bistrițenii vor privi mai atent și cu drag la natura care ne înconjoară și care ne este indispensabilă pentru o viață frumoasă, pentru viață pur și simplu. Felicitări!

  • Dacă nu e propunerea PSD clar că nu e bun și va fi respins

  • |Propunerea este una laudabila si care-i face in ciuda primarului supranumit DRUJBA. Dupa ce in cele trei mandate ale sale in B-ta au disparut peste 1.000 de arbori de toate felurile si in toate locurile, ceea ce zic ECOLOGISTII si UDMR este bine primit si apreciat. Sa nu uitam o clipa ca primaria a comandat dale pt. intreg orasul dar puse cu curu nu cu capu, si nimeni nu a controlat santierele si nimeni nu a dispus corectarea lucrarilor. Astfel au fost acoperite zeci de locasuri cu dale acolo unde trebuiau replantati copacii. Primaria chiar s-a bucurat ca s-a intamplat asta si nu mai are dureri de cap. Strazile arata ca o gura stirba cu copaci de aliniament lipsa. Astfel administratia de doi bani trebuie sa inceapa in regim de urgenta marcarea si scoaterea biscuitilor de beton si refacerea aliniamentelor. Desi ECOLOGISTII vor un lucru bun sa nu uitam amenintarea din PIATA CENTRALA, parcul EMINESCU si parculetul de pe pietonal partea de sus si care toate sunt amenintate de proiecte prostesti. Sugerez PER-ului si UDMR sa inceapa plantarile chiar in aceste spatii amenintate sa-i sara pofta primarului de a mai porni drujba. Cu siguranta dupa pensionarea mariei sale , acesti copacei vor creste mari si veseli. Asa se face cand esti in lupta cu poluarea si incalzirea globala si nu dalare si betonare de spatii verzi. BRAVO !!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS